Consulten

Tijdens de consulten kun je alles vragen wat je wilt, op alles wordt liefdevol geantwoord. Mensen worden weer op hun levenspad gezet door de berichten en leren hun opdracht kennen.
Elk mens is belangrijk voor God, niemand wordt vergeten.
Je krijgt adviezen, maar wordt geheel vrij gelaten om daar iets mee te doen. Zelfs God zegt: ‘Doe wat je zelf wilt, ook al zeg Ik iets anders.’ Zo vrij is de vrije wil! Het is echter wel zo dat de weg die God (samen met jou) heeft uitgestippeld, de allermooiste is en de adviezen dus altijd de beste zijn voor jou.

Hoe ziet een consult eruit?
Je wordt ontvangen met een kopje thee of koffie, dan praten we even en heb je gelegenheid je vragen te stellen. Meestal stel ik daarna enkele vragen totdat ik voel dat ik kan beginnen. Dan vraag ik of God een bericht heeft voor je. (Er wordt nooit geweigerd!) Vervolgens praat ik een tijdje onafgebroken. Daarna is er gelegenheid om je verdere vragen te stellen.
De antwoorden worden opgenomen. Je krijgt de geluidsbestanden per mail toegestuurd. Die dienen wel binnen enkele dagen te worden gedownload, anders vervallen ze. Ze worden slechts eenmaal opgestuurd omdat ik de bestanden daarna verwijder, aangezien ze privé informatie over jou bevatten.
Een consult duurt een uur.
Als je een consult wilt, kan dat op verschillende manieren:
– Persoonlijk bij mij in de praktijkruimte te Andijk;
– Telefonisch;
– Skype of Whatsapp;
– Groepsconsulten (ook op locatie).

 

De prijzen zijn als volgt:
Voor individuele consulten, persoonlijk, telefonisch en Skype:
1 uur – € 60 incl. BTW,
½ uur – € 40 incl. BTW
Voor groepsconsulten: € 20 per persoon, met een minimum van 5 deelnemers.

Groepsconsulten neem ik niet op, je kunt het voor jou betreffende deel met je mobiele telefoon opnemen.
Bij een groep tot 20 personen kan ik voor ieder persoonlijk vragen beantwoorden. Bij een groter aantal wordt er een keuze gemaakt. Dit kan d.m.v. loting.

Bij groepsconsulten op locatie komen er nog reiskosten bij.

Ben je benieuwd wat ‘Boven’ jou te zeggen heeft?
Bel mij op 06-30029007 voor een afspraak!

Wie weet tot ziens!