Over Dorien

_Z7F6667Lieve mensen,

Welkom op mijn site!
Mijn naam is Dorien Hoogerheide en ik ben channel medium sinds 1998. Dit kwam nogal plotseling in mijn leven terwijl ik een periode van grote verandering onderging. Je hebt wel eens dat je weet dat je op zoek bent maar je weet niet naar wat. Alles viel op zijn plek toen ik via een ander medium hoorde dat ik berichten van God moest gaan ontvangen en daar boeken over moest gaan schrijven. Ik voelde dat dit het was waar ik altijd naar had gezocht.

Toen ik vroeg met wie ik sprak, klonk er: ‘God’. Op de vraag of er daar meer van waren werd er geantwoord: ‘Nee, is er maar één.’ Toen ik vroeg waarom God nu juist met mij sprak antwoordde Hij: ‘Ik spreek met iedereen en het is jouw taak mensen de oren weer te openen voor Mijn stem.’
Iedereen is dus een medium! Ga ervan uit dat je deze eigenschap hebt, net als het hebben van denkvermogen, gehoor, zicht en tastzin. Het heet niet voor niets zesde zintuig.

Het woord God is erg beladen, daar ben ik me van bewust. Toen ik vroeg hoe God zichzelf definieerde, werd er gezegd: ‘Ik ben de allerhoogste energie in de kosmos’.
Het maakt dus niet uit hoe je God noemt: de Alkracht, de Bron, het Licht, Spirit, Grote Geest.
Ik heb gekozen voor God omdat Hij zich zo aankondigde aan mij, en dat ook op deze wijze blijft doen.