Januari 2019 Hoe pak je achterstallige dingen aan

Lieve mensen,
Praat niet teveel over datgene wat je allemaal nog moet doen. Dat is voor jezelf niet goed en het heeft ook geen toegevoegde waarde. Wat je wel kunt doen is een lijstje maken en met jezelf afspreken wanneer je dit gaat doen. Geef jezelf een voorbereidingstijd van twee weken. Die weken dienen als energie opbouw om een bepaald iets aan te pakken waar je al zo lang tegenaan hikt.
Het zijn eenvoudige raadgevingen, lieve lezer, maar ze zijn o zo belangrijk om jouw geest leeg te krijgen en je zonder druk te laten leven. Je zult je veel lichter voelen en het zal je steeds minder moeite kosten als je de zaken op deze manier aanpakt. Gaandeweg ruim je zo alles op in je leven wat je al langere tijd dwars zit. Er blijven altijd dingen te doen, maar dit gaat over de zaken die voor jou een emotionele lading hebben. Straal die verkregen kracht uit naar jezelf en naar buiten. Het leven gaat steeds makkelijker als je weet hoe je de hobbels moet nemen.
Het geestelijk leven staat bij jullie meestal niet op de eerste plaats, terwijl het in balans brengen daarvan enorm belangrijk is voor je verdere ontwikkeling op aarde. Het geestelijk leven wordt heel erg beïnvloed door je gedachten en overtuigingen. Probeer positief te denken en ervan uit te gaan dat alles goedkomt. Dat geeft een energie die dit ook zal waarmaken. Als je dit oefent, ga je er in alle opzichten op vooruit, dat kan Ik je beloven.
Het geeft Mij grote vreugde als Ik iemand zie die zichzelf heeft overwonnen en iets heeft gedaan waar hij al jaren tegen op zag. Het zijn kleine overwinningen zou je zeggen, maar ze staan voor iets veel groters ; Innerlijke kracht en zelfwaardering. Als je dat kunt vasthouden, zeil je voor de wind door het leven, lieve mens.