Sept/Okt 2017 – Je bent niet machteloos op het wereldtoneel

Lieve mensen,

De chaos in de wereld neemt toe en jullie zorg hierom ook. Het gevoel van machteloosheid lijkt de overhand te krijgen, daarom wil Ik jullie zeggen dat het individu centraal staat op de wereld. Jij als enkeling kunt veel meer bereiken dan je denkt. Geef niet op, neem je plaats in en zeg wat je intuïtie je ingeeft. Spreek je uit, zwijg niet omwille van de vrede of omdat je onzeker bent hoe het wordt ontvangen.

Ben je bang voor een kernoorlog? Stel je in op de strijdende partijen en verbind die individuen met Mijn hemelen. Dus stel je bijvoorbeeld Kim-Yong-Un voor met op zijn kruin het zilveren koord wat tot in de hemel reikt. Visualiseer dat daar heldere kosmische energie doorheen stroomt van de hemel naar zijn persoon toe. Zet hem dan in het stralende hemelse licht en voel als het ware die warmte iedere cel in zijn lichaam bereiken. Doe dit ook met president Trump en ieder ander die je wilt helen. Als meerdere mensen dit doen, gaat er een veld open en wordt er energie ontsloten die dan blijft stromen. Deze mensen blijven grote druk ervaren van hun positie, de mensen om hen heen en ook hun ego, maar het gaat om enkele momenten van helderheid die hen in staat stelt verbinding te maken met hun ziel.Dan zien zij de wereld zoals Ik het zie en weten zij wat er gedaan moet worden.

Heb je angsten over je eigen leven? Dat je de kosten niet meer kunt betalen of je je kinderen niet datgene kunt geven wat je graag wilt? Blijf jezelf zien als iemand die ongelimiteerde krachten bezit om alles waar te maken wat nodig is. Liefde, vertrouwen en gevoel van eigenwaarde zijn de belangrijkste dingen om te bezitten en om door te geven.
Je zult zien dat er dan oplossingen komen uit heel verrassende richtingen.

Stem je af op het netwerk van licht en verbind je met die mensen die jij de moeite waard vindt.
De intentie van jou als individu telt in het leven, dat is waar wij naar kijken.”