Zomer 2017 – Creëer je eigen toekomst

Lieve mensen,

“Jullie hebben nu de tijd om je leven om te gooien in elke zin van het woord. Deze tijd is er een van heroverweging en herbeschikking. Hoe oud of jong je ook bent, elk mens mag kijken of hij het leven wat hij nu beleeft, nog wel zo leuk vindt. Als dat niet zo is en de oplossing ligt hem in het kiezen voor een andere weg, dan is nu de gezegende tijd hiervoor. Dit kan op allerlei gebied zijn: werk, huis, relatie, kinderen, spirituele ontwikkeling enzovoorts. Het is energetisch ook een goede tijd om alles nog eens van bovenaf te bekijken en eerlijk in jezelf te vragen: Wat wil ik nu eigenlijk? Wat is mijn diepste wens?
Ga daarvoor. lieve mensen. Probeer wel te kijken of die wens werkelijk uit je ziel komt, dus ga het niet van de ene dag op de andere al vormgeven, maar voel hoe diep deze wens gaat. Dan komen er allerlei omstandigheden op je weg waardoor het makkelijker wordt om die wens in vervulling te laten gaan.
Het is nu een moment voor Mij om de wereld nog een kans te geven om zichzelf te redden door de terugkeer van de ziel in de mens aandacht te geven. Ik heb het millennia lang aangekeken en zie dat er nu beslissingen genomen moeten worden over de toekomst van de aarde. Jullie nemen je beslissingen over de toekomst van je leven. Zoals het in het groot gaat, gaat het in het klein.
Hier komt er een opening van de kosmos voor de toekomst. Stel je voor dat die opening een tunnel is waar jij nu rechtstreeks in kunt kijken en zo je eigen toekomst kunt zien. Wat zie je aan het einde van die tunnel voor jouzelf? Is dat een ego wens of krijg je die door van onze zijde? Vangt je ziel dit op en spreekt zij tot jou?
Dit is jouw opdracht voor deze zomerperiode om hier eens naar te kijken. Richt je bewustzijn zo dat je serieus met je toekomst bezig kunt zijn en hier een wens voor kunt uiten die wij dan kunnen waarmaken. Geen angst om je wens uit te spreken. Als je na een tijdje vindt dat je wens niet zorgvuldig genoeg is verwoord of dat je iets anders wenst, zeg het dan meteen. Er is altijd mogelijk om een aanpassing te doen als de wens uit je hart komt.
Van hart tot hart spreek Ik nu met jou, lieve mens.”