Augustus 2020 – Blijf integer en gelukkig

“Lieve mensen,
Jullie zijn naar een nieuwe orde aan het toewerken en dit gebeurt ondanks alle problemen met de opgelegde maatregelen. Weet dat er boven de laag die nu de maatregelen uitschrijft nog onze goddelijke orde zit die hoe dan ook uit gevoerd moet worden. Wees dus niet bang dat de coronacrisis uitloopt op een gevangenschap voor elke burger. Er komen heel andere tijden, lieve mensen. Jullie kunnen daar aan meewerken en wel door te blijven doen wat je het liefste doet en te blijven nadenken over je eigen integriteit en die niet te verliezen. Blijf je uitspreken. Als jou bepaalde dingen niet bevallen, zeg dit dan en probeer je niet te confirmeren aan allerlei zaken waar jij niet achter staat. Soms kun je niet anders en moet je een compromis sluiten, maar dat zijn uitzonderingen.
Jij bent heel belangrijk voor de gang van zaken in de wereld; jouw stem telt, lieve mens. Blijf je grote doel voor ogen houden en uitvoeren. Blijf ook gelukkig. Neem zo nu en dan een dagje vrij en ga de natuur in en blijf verbonden met de aarde en al haar bewoners.
Wat Ik jullie ook kan aanraden is elke dag een kwartier te mediteren. Dat hoeft niet op een bepaald tijdstip, maar probeer de leegte in jezelf te zoeken. Uit die leegte zal jouw ziel gaan spreken. Het is erg belangrijk om je gedachten elke dag even opzij te kunnen zetten. Dat zal jou de komende maanden enorm helpen.
Vergeet niet dat Ik er altijd zal zijn en dat jullie niet alleen verantwoordelijk zijn voor het geluk van de wereld.”