Juni/Juli 2020 – Blijf in eenheid verbonden met het netwerk van licht

“Lieve mensen,
Ik zie grote tegenstellingen in jullie mening over de crisis waar jullie nog steeds in zitten.
In alle opzichten is het belangrijk om de eenheidsgedachte te behouden en om je eigenliefde, dus de liefde voor jezelf, als basis te houden voor de liefde voor alles om je heen. Die verbinding moet je dagelijks blijven maken. Maak die ook met de mensen die volgens jou helemaal niet begrijpen hoe het werkelijk zit; neem hen op in je eenheidsgedachte en verbind ze met het grote geheel. Als zij die aansluiting krijgen, zullen zij ook gaan begrijpen wat er werkelijk speelt. Denk niet in twee kampen, maar in eenheid. Dit geldt ook voor de instellingen en de politiek die hier op een heel andere manier op reageren omdat zij een andere agenda hebben. Verbind ook de politiek met de waarheidsgedachte. Die gedachte is het grote netwerk van licht wat zich over de aarde bevindt en in contact staat met het Al.
Als er ergens ongeregeldheden zijn, ga er met je energie naar toe, verbind die plek en die mensen (of levende wezens) met het licht en herstel zo de schade die is aangericht. Dat hoeft maar een fractie van een seconde te kosten. Het gaat om de energie en de gedachte die daarnaar is uitgegaan.
Voor jouzelf, lieve mens, is het belangrijk om te onthouden dat je nog steeds in geluk kan leven en dat dit geluk niet ligt in de dingen die nu niet meer kunnen of verboden worden. Het geluk is altijd in jezelf te vinden en geef dit ook dagelijks de ruimte. Ieder mens is aangesloten op het grote netwerk van licht, liefde en geluk. Als je het eens even helemaal kwijt bent, wat heel makkelijk kan in deze tijd, sluit je dan gewoon weer aan door er aan te denken. Pak de draad van licht op en laat je vervullen van deze weldadige liefdesenergie.
De verbondenheid met Mij en het Al is de basis van het menselijk geluk. Als je dit blijft onthouden, zul je altijd stevig blijven staan.”