Mei 2020 – Beleef je vrijheid

“Lieve mensen,
Het is nu tijd voor jullie om je volledige vrijheid weer te nemen en dat betekent fysiek zoveel mogelijk de oude situatie weer opzoeken waarin je vrij kon bewegen en mentaal die vrijheid blijven aanraken, dus niet de gedachte hebben: ik word beperkt in mijn bewegingen; maar constant denken: Alles is mogelijk. Dan opent zich een extra energieveld waardoor je je veel blijer voelt.
Het is voor iedereen moeilijk om de juiste informatie te krijgen omtrent het corona virus. De hele wereld is er mee bezig en wordt ermee geconfronteerd. Wij hier zijn er indirect mee bezig en dat betekent dat wij inschatten waar onze hulp het meest nodig is en het beste kan worden ingezet. Jullie krijgen altijd hulp van onze zijde. Inzichten worden jullie gegeven, en vertrouw op je intuïtie. Als die zegt dat er een maatregel niet klopt, ga dan eens zoeken naar de reden waarom. Deze tijd is er een van het bewust zoeken naar de waarheid. Blijf dit doen, lieve mensen, ook als deze tijd voorbij gaat en er een relatieve rust gaat komen. Jullie hebben nu gezien dat jullie zeer flexibel zijn en veel meer kunnen dan je denkt.
Het financiële stelsel krijgt een grote deuk en dit zal leiden tot een financiële crisis, dus de problemen zijn nog niet voorbij.Ik raad jullie aan er eens over na te denken waar je je geld het beste aan kunt besteden. Het beste is om het in iets te stoppen waar je enorm veel plezier aan hebt. Het op de bank laten staan is geen goed idee. Soms kan het niet anders, maar mocht je toch al graag iets willen kopen wat duurzaam is, dan moet je dat doen, lieve mens.
Het zijn concrete adviezen, maar ook die zijn soms nodig. Probeer elke dag even een uur uit te rusten op een mooie plek in de natuur. Dat geeft jou weerstand en energie.
Alle zegen is bij jullie.”