Maart 2024 – De nieuwe wereld creëren wij nu

“Lieve mensen,

Het is nu tijd om een aantal zaken te vertellen omtrent de nieuwe wereld. Die zal nog mooier zijn dan deze en in korte tijd zal dit gebeuren.
Het grote nieuws is dat de mensheid verandert. De mens wordt transparant en kan geen leugens meer vertellen. Het grote geld zal straks weg zijn en de hebberige mens is verdwenen. Belangrijk detail is dat de mens van goede wil het voor het zeggen heeft. Die laat het leven zoals het is en verenigt zich met de Schepping. Het grote doel van de mensheid wordt gekend en zal worden uitgevoerd. Dit is ook het doel van Moeder Aarde; deze twee komen nu samen.
Jaren zijn nodig om dit bekend te maken. De mens moet het nu weten zodat hij zijn aandacht kan vestigen op het paradijs dat komen gaat. Deze positieve impuls is nodig om het grote geluk weer te voelen en het weten te versterken dat jullie dit gaan meemaken.
Ieder van jullie die goede intenties heeft, gaat hier deel van uitmaken. Jullie zijn nu bezig deze wereld op aarde te doen ontstaan. Jullie zullen deze paradijselijke staat niet in dit huidige lichaam kunnen meemaken, maar jullie gaan nog wel de ommekeer zien en het is een groot feest om het goede te zien overwinnen. Jullie zullen wel allen aanwezig zijn in een nieuw lichaam op de nieuwe aarde en zullen elkaar dan herkennen van nu.

Kleine gedachten zijn onnoemelijk belangrijk. Stuur één positieve gedachte uit en je dag is anders. De wereld reageert hierop met een hogere trilling. Moeder Aarde voelt elke aanraking van liefde. Zij blijft in de huidige vorm bestaan.
Grote problemen zijn altijd nodig om een verandering te doen ontstaan. Het is een opnieuw herschikken van de elementen en dan moet eerst al het oude worden teruggebracht tot die elementen.

Jullie zitten nu in deze overgangstijd. Rustig blijven observeren wat er gebeurt is het beste, niet in paniek raken. Ik leid jullie immers hier doorheen. Inmenging van het kwaad zorgt voor vertraging van het veranderingsproces. De trilling wordt laag gehouden zodat het zijn invloed kan blijven uitoefenen. Dit gaat veranderen in de komende jaren omdat Ik het proces ga versnellen door het moment in het eeuwige te trekken. Het kan niet anders worden uitgelegd. De tijd wordt versneld en de trilling wordt verhoogd. In alle gelederen van de kosmos zal dit merkbaar zijn. Dan is het opeens gemakkelijker om het goede te kiezen en het licht zal anders worden.

Het is uitermate belangrijk dat jullie dit weten omdat je de resultaten van je positieve handelingen bewezen ziet in je huidige leven.
Het grote geheel is met jullie, het staat aan jullie zijde.
Weet dat ieder van jullie wordt gezien in liefde door Mij.”