April 2024 – Train je weerbaarheid door naar je kern te gaan

“Lieve mensen,
Het is nu belangrijk om jezelf te centreren. Blijf de dingen die je in het dagelijks leven beleeft in perspectief zien, maak het allemaal niet te groot. Ik bedoel hier niet de heel zware dingen zoals overlijdens of zware ziekte. Het zijn meer de kleine dagelijkse dingetjes die spelen waar je niet te zwaar aan moet tillen. Leef met uithoudingsvermogen, flexibiliteit, incasseringsvermogen, een positieve levenshouding en humor. Deze eigenschappen kun je trainen door te weten dat je goed genoeg bent en dat je handelt vanuit goede intenties.
Wat jou ook naar je kern brengt, is liefde voor jezelf, anderen, Moeder Aarde en al haar bewoners. Als je dat kunt blijven voelen, dan zit je goed, lieve mens. En houd, als het enigszins kan, ook nog contact met Mij hier. Ik houd dagelijks contact met jou, maar het is prachtig als je zo nu en dan eens aan ons denkt en je mag ook altijd om energie en andere zaken vragen. Dat is ook een manier om contact te leggen.
Hebben jullie gemerkt dat er tegenwoordig bepaalde zaken besloten worden op regeringsniveau die jullie niet hebben geweten en gekozen? De enige manier om hiermee om te gaan is om er kennis van te nemen en het tijdelijk naast je neer te leggen. Er komt een tijd dat je deze kennis nodig zult hebben. Nu is het belangrijk dat je voor jezelf die weerbaarheid creëert en contact houdt met je dierbaren, met je netwerk en met gelijkgestemden. Blijf ook leuke dingen doen, lieve mens, want daar is altijd tijd voor en het geeft je blijdschap. Al Mijn zegen voor jullie.”