Mei 2024 – Blijf uitreiken naar de goddelijke wereld

“Lieve Lichtwezens,

Jullie zien de wereld steeds sneller veranderen. De organisaties verzuilen en de menselijkheid is soms ver te zoeken. Maar blijf zelf mens en dat is: blijf zelf in je kracht staan en blijf vriendelijk. Het is niet altijd mogelijk om liefde te sturen omdat die dikwijls niet aankomt, maar vriendelijkheid is altijd een voorbode daarvan. Blijf aandachtig naar de ander. Dus probeer niet mee te gaan in het gedrag van de ander maar blijf zelf staan op jouw lichtplek en beweeg soepel mee met iedereen die je ontmoet.
Grote gebeurtenissen komen aan en het is dan ook goed om kleine pleziertjes te installeren in je leven. Ik zeg het elke maand weer, lieve mensen, maar dit moet Ik regelmatig zeggen: blijf gelukkig! Alleen zo kom je door woelige tijden heen; blijf je verbinden met je vrienden, je naasten, je huisdieren, planten en omgeving.
Blijf je ook verbinden met Mij en Mijn wereld. Wij zijn nog nooit zo dichtbij geweest. Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om uit te reiken en doe dat elke dag, dan zul je je beter voelen. Contact met Mij is contact met je hoogste zelf en het is nog meer: het is de herijking van je lichttrilling en als je dit regelmatig doet, kun je veel gemakkelijker op die hoge trilling blijven. Doe het niet voor Mij, liefste kind, doe het voor jezelf. Ik ben er  ook heel blij mee, dat is waar, maar je moet het uit liefde voor jezelf doen, voor je eigen ziel en haar goddelijke vonk. Dit is wie jij bent, een multidimensionaal wezen.
Inzichten in jouw eigen leven komen ook. Je gaat steeds duidelijker voelen wat de bedoeling is van je leven en je leert je hier beter op te concentreren. Ik moet de komende tijd alles op alles zetten om de gebeurtenissen te begeleiden, maar Ik heb altijd tijd voor jou, liefste lichtwezen, Ik ben er altijd voor jou.”