Juni 2024 – Blijf positief denken

“Lieve mensen,
In alle gelederen komt disharmonie voor, behalve in Mijn hoogste hemelen. Die disharmonie heeft een functie en dat is om de zielen erop te wijzen dat zij goddelijk zijn en dat zij het goede kiezen. Disharmonie is niet door Mij gecreëerd maar komt door het creatieproces, door de gedachten die overal in de kosmos worden uitgezonden. Die gedachten zijn creatief en daar reageert de materie op. Dus als je dikwijls somber of lelijk denkt, dan trek je ook soortgelijke energieën aan. Het is ook omgekeerd waar: als jij positief denkt, trek je ook positieve energieën aan. Dat is op het moment zo belangrijk. Als jullie met zijn allen positief denken, dan creëer je een golf van positieve energie die vanuit de kosmos naar de aarde komt. Er zijn dus lichtvelden die over de aarde drijven en worden aangetrokken als er een impuls komt die krachtig genoeg is. Dus dan zie je hoe belangrijk het is om positief te blijven denken. Het is in de eerste plaats goed voor jouzelf en daarna voor de wereld.
Leer te denken in energie in plaats van materie. Alles is energie, lieve mens. Je kunt dan ook met alles contact maken. Je bent immers een zend- en ontvangststation van die energie. Al naar gelang je energieniveau maak je contact met een soortgelijke energie buiten je, hoe hoger, hoe mooier.
Ik ben altijd bezig Mijn allerhoogste liefdesenergie naar alle richtingen uit te stralen. Mijn hoogste engelen helpen hierbij. Soms kun je echt voelen dat die energie jou bereikt, dan word je plotseling weer vrolijk of zie je alles in een prachtig licht. Blijf daarop vertrouwen want dat proces houdt nooit op.”