Augustus 2021 – Tijd voor Bezinning

“Lieve mensen,
Er is nog even vrijheid voordat de maatregelen weer beginnen. Wat Ik jullie kan aanraden is om alles wat je bezit even na te gaan. Zijn er dingen die je nog moet aanschaffen die van groot belang zijn? Dat zou Ik in deze weken doen omdat je dan nog vrij en blij kunt rondlopen en je producten kunt kiezen zonder belemmeringen. Dit is geen bangmakerij, lieve mens, jullie kunnen te allen tijde boodschappen blijven doen, maar de vreugde moet je er zelf proberen in te houden als de restricties komen. Wat Ik van jullie vraag is je voor te bereiden op een periode van lockdown maar ook van bezinning; van het weten: ik heb een goed, warm huis, mijn kleding is goed en ik kan even de materie loslaten en naar binnen reizen. De komende maanden zullen jou dat gaan geven. Neem dan ook de tijd voor dat proces. Kijk wat je het afgelopen jaar hebt geleerd en wat je daarmee wilt doen. Als je lichamelijk niet in orde bent, probeer daar dan iets aan te doen, zoveel mogelijk met natuurlijke middelen. Maak je geen zorgen, dat is het belangrijkste. Het is goed om in de periode van lockdown niet teveel grote veranderingen door te voeren tenzij dit echt nodig is.
Er komt een einde aan deze tijden en dan zal de wereld feest vieren. Prent je dat moment in, lieve mens en blijf rustig de voordelen zien van elke situatie en beweeg soepel mee. Het is een training voor de geest om rustig met de stroom mee te gaan maar wel je eigen koers te bepalen. Het is tijd voor jullie om je eigen mening te vormen en te beseffen dat alles inzichtelijk is, als je maar goed zoekt. Gebruik deze periode dus als bezinningstijd. Stralende energie is er altijd en blijft ook altijd bestaan. Weet je verzekerd van deze eeuwige bron van energie, geluk, liefde, vertrouwen en voorspoed.
Probeer die goede energie vast te houden. Doe dagelijks een meditatie en daar mag je dingen in wensen, voor jezelf en voor de wereld. Maak je huis mooi zodat je geniet als je je huis binnenstapt. Ruim op en heel de ruimte door schoon te maken. Het is niet het ontsmetten dat zo belangrijk is, maar het energetisch schoonhouden van de ruimte waarin je leeft. Dan kan de energie blijven stromen. Dit zijn allemaal adviezen om gelukkig en gezond te blijven, lieve mens. Weet dat jullie hier gelouterd uit zullen komen.”