Juni/Juli 2021 – Houd jezelf hoog in het eenheidsbewustzijn

Lieve allen,
Maak je geen zorgen tijdens deze chaotische en ook verwarrende tijden. Jullie hebben inmiddels een manier gevonden om zo positief mogelijk te leven en ook om je af te schermen van die invloeden die jij niet wilt. Leer denken in energie in plaats van materie. Dat betekent dat als jij energetisch hoog blijft, negatieve zaken jou niet zullen raken. Energetisch hoog blijven is jezelf accepteren zoals je bent, jezelf liefhebben en weten dat je het goed doet omdat je intenties goed zijn. Dan is elke actie goed; of die nu goed of slecht uitpakt, het gaat om de intentie waarmee je iets doet.
Je toegewijdheid aan je levensopdracht is ook heel belangrijk. Als je nog niet weet wat die is, probeer die dan te vinden. De wens om hem te vinden zorgt ervoor dat je antwoord krijgt, via jezelf of iemand anders.
Nog een advies voor deze tijd is dat je niet bang moet zijn om besmet te raken, in welke vorm dan ook. Zowel de mensen die de prik gehad hebben als de mensen die dat niet hebben, zijn bang. Die angst zorgt voor verlaging van je trilling. Probeer alle mensen nog steeds als je broeders en zusters te zien. Dat is niet zozeer voor de ander als wel voor jezelf. Als jij voelt dat iedereen en alles één is, gaat er een bepaald veld voor je open. Dat is het grote veld van liefde, energie en informatie; van daar uit kun je verder komen. Houd het gevoel van universele liefde voor de ander, ook al heeft iemand een totaal andere mening dan jij. Zelfs voor de groep mensen die deze gezondheidsoorlog hebben ontketend. Ook zij zijn deel van het grote geheel. Hoe meer dit wordt benadrukt, hoe meer zij worden uitgenodigd om die andere kant eens te gaan bekijken. Als jullie hen volledig afsluiten van het eenheidsgevoel en dus de universele liefde, worden zij in hun kwade daden gesterkt omdat zij voelen dat er geen andere weg meer mogelijk is. Als zij constant in het eenheidsbewustzijn worden opgenomen, blijft de kans dat zij tot inzicht komen.
Dat is wat Ik van jullie vraag, lieve mensen. Wees altijd in liefde met jezelf en met Mij. Mijn liefde voor jullie blijft altijd, dat is de eeuwige vonk die blijft bestaan.