Januari/februari 2014 Kom voor je mening uit

Lieve mensen,

Een nieuw jaar ligt voor jullie met grote verschuivingen, zowel privé als op wereldniveau. Ik zie de komende tijden met hoop tegemoet omdat er zo velen van jullie zijn die de wereld een goed hart toedragen. Dit is nodig; er zijn miljoenen mensen uitgenodigd om hun bijdrage te leveren aan het begin van een nieuwe wereld. Hierin staat de liefde centraal en gaat het om een nieuwe orde die werkelijkheid wordt. Deze orde is zich nu al aan het installeren, maar het wordt nog niet opgemerkt.
Jullie hebben ervoor gekozen om in deze tijd op aarde te zijn en ieder van jullie heeft een bepaalde taak te volbrengen.
Dit jaar staat in het teken van uitbreiding en het uitkomen voor je ware mening. De mensen moeten weer leren hun mening te uiten vanuit hun diepste kern. Dit jaar is er een van keuzes. Kies je laag of kies je hoog? Dat wil zeggen: ga je voor het ego of probeer je je ziel te laten spreken?
Vanuit de hemelen proberen wij onze energieën zo goed mogelijk te laten aankomen bij jullie. Het wordt echter steeds moeilijker om jullie te bereiken vanwege het waas van kwaad dat om de aarde heen hangt. Dit waas kunnen wij niet wegnemen, het moet van jullie uit vernietigd worden. Dit doe je met liefdesenergie. Elke liefdevolle gedachte maakt een gaatje in het waas, totdat er geen donker stukje meer is om verlicht te worden.
Hoe je situatie ook is dit jaar, probeer positief te blijven denken. Weet dat wij hier alles doen om jullie te helpen en dat al deze veranderingen tot iets goeds leiden.
Als je ellende ziet of hoort, visualiseer dat je het omvat met een deken van liefde en harmonie. Op deze manier doe je er iets aan en zit je niet met een machteloos gevoel, en… het helpt! Stel dat je energie, liefde en harmonie naar Syrië stuurt, dan zullen de mensen dat voelen als een impuls van geluk in hun moeilijke dagen. Ze voelen zich even iets beter, misschien net op het moment dat zij het niet meer zien zitten. Dit kun je ook toepassen op je eigen leven als het even niet zo goed gaat.
Maak je niet teveel zorgen om de wereld; geef liefde, eerst aan jezelf en daarna aan de wereld.”

 ♥