Maart 2014 Voel de verbinding met de aarde

Lieve lezer,

Maak je niet te veel zorgen over de toestand op aarde. Sta stevig te midden van de storm. Nu is de tijd voor nieuwe impulsen, zowel op aarde als in je eigen leven.
Ga de natuur in en verbind je met de nieuwe geluiden die uit de bodem komen. Luister naar de stem van de aarde en stuur haar positieve energie. Voel dat je verbonden bent met de aarde via je voetzolen en laat een heldere stroom energie je lichaam binnenkomen. Deze verbinding met de aarde blijft bij je als je thuis bent, ook al woon je op een flat zonder direct contact met de aarde.

Alles bloeit, ook je liefdevolle verbinding met je medemens. Geef anderen dezelfde liefde die je aan de aarde hebt gegeven en weet jezelf een deel van dit enorme netwerk van liefde.
Neem de tijd om alles te doen, geen overhaaste beslissingen. Weet dat je ruim de tijd hebt om een besluit te nemen en doe dit vanuit je diepste zelf.
Het is nu erg chaotisch op aarde. Laat je hier niet teveel door beïnvloeden. Ga gewoon je eigen weg en weet dat wat jij in liefde doet, de chaos op aarde vermindert.
Dit is een opmerkelijk jaar omdat steeds meer mensen tot de ontdekking komen dat zij werkelijk de wereld kunnen veranderen alleen al door middel van hun gedachtekracht.

Neem elke dag tien minuten rust, lieve mens en probeer die in de natuur te beleven; in je tuin, het park of zelfs bij een boom op de parkeerplaats. Geniet van de uitwisseling van energie met de aarde. Laat je moeilijkheden daar en neem frisse energie mee terug.
Alles zal beter gaan als je dit iedere dag doet.”