April 2014 Reinig de energie in je huis

Lieve lezer,

Het is deze eerste weken een goede tijd om je huis te reinigen. Schoonmaken is ook goed, maar reinigen met wierook of salie heeft nu een extra groot effect.
Laat alles tegen elkaar openstaan als je dit hebt gedaan en geef ook je eigen problemen mee met de wind die door je huis waait. Moeilijke tijden hebben meer vastgezet in je huis dan je denkt.
Geef jezelf ook iets cadeau deze maand. Het hoeft niet groot te zijn, een mooie steen of iets wat je al een tijdje wilt hebben. Het gaat erom dat je nieuwe energie in huis haalt die je blij maakt.

Maak je geen zorgen over de toestand van de wereld maar probeer vanuit je eigen huis die wereld er anders uit te laten zien. Dat kan je doen door in je eigen energie te blijven en die energie uit te breiden tot buiten je huis. Voel die positieve energie uitstralen over de hele straat, misschien wel de hele stad! Zie het als een grote wolk liefde die iedereen aanraakt, jouzelf ook. Vergeet alle ellende even twee minuten en voel positieve energie zich meester maken van je hele omgeving. Als jullie dit deze maand één keer per dag doen, wordt jullie omgeving geladen met geluk en kan iedereen beter leven. Neem geen moeilijke dingen in je hoofd, anders verspreid je die en word je moe.

Je gaat deze maand meer energie krijgen door de trilling die de aarde voortbrengt. Er is een verhoogde activiteit in de aardkorst die er ook voor zorgt dat er aardbevingen plaatsvinden. Dit kan deze maand nog een keer gebeuren. Je kunt met meditatie de aarde rust toedienen door je voor te stellen dat je de leylijnen die over de aarde lopen, met liefde vult en dat die liefde zo als een lichte massage over het aardoppervlak loopt. Het heeft hetzelfde effect als het aaien van je huisdier.
Je hoeft niet precies te weten hoe die lijnen lopen om toch de energie daar te laten stromen.

Neem even tijd voor jezelf nu, al is het maar twee minuten.”

 ♥