Januari 2016: Verwijder negatieve energie met eigenliefde

Lieve mensen,

Wat ik zie bij jullie allen is een wens om schoon schip te maken met negatieve energieën in je leven. Dat is een groot goed. Ik kan jullie hierbij helpen door je te laten zien dat eigenliefde de basis is waardoor je negatieve energieën kunt laten verdwijnen. Laat die eigenliefde stralen tot buiten het oppervlak van je huis en stel jezelf voor als het centrum van die enorme liefdeskracht. Dus die eigenliefde straalt als een cirkel om je heen. Zo kun je ook situaties in die cirkel opnemen zodat ze in de liefdesenergie hun scherpe kanten verliezen. Je kunt het daarna makkelijker bekijken en je zult zien dat de oplossing veel eenvoudiger is dan je denkt.
Probeer bepaalde dingen waar je mee zit los te laten en wel zo dat je visualiseert dat je je handen opent en het als het ware offert aan de hemelen. Dus alles wat je nog vastgrijpt, wat je niet los kunt laten: hef je handen als een kommetje omhoog, laat ze open en geef al die moeilijkheden aan ons. Zo ervaar je een vrijheid waarin je veel gemakkelijker tot oplossingen komt.
Wat betreft je voornemens, wensen en dromen is het zo dat je die ook in die cirkel van eigenliefde kunt zetten. Voor diegenen die nog niet weten wat eigenliefde is: het is het bewustzijn dat jij een onlosmakelijk deel bent van Mij, de Bron, de Alkracht, Spirit, en dat die kracht in jou zit en jij die mag uitstralen. Het is dus zaak dat je dit in je bewustzijn kunt begrijpen. Niet alleen je denken, maar ook het veld wat om je heen zit moet doordrenkt zijn van dit begrip. Natuurlijk voel je dit in je hart, dat is de essentie, daar komt het vandaan. Het lastige is om het hart te verbinden met het algehele bewustzijn en daarna ook met het denken.
Laat alle gebeurtenissen van het afgelopen jaar los en ga met vertrouwen de komende tijd in. Wat jij doet als individu is belangrijk: een kleine handeling kan een enorme invloed hebben op het grote geheel. Ga er dus van uit dat je niet machteloos bent. Wij helpen elk mens zijn dromen te verwezenlijken en ga in dit vertrouwen het nieuwe jaar tegemoet.”