Januari 2017 – Liefde voor jezelf

“Lieve mensen,

Maak je nu op voor een nieuwe energie die in je leven is gekomen en dat is niet alleen door het nieuwe jaar maar ook door de stand van de planeten. Het is nu de bedoeling dat de mens zijn eigen licht gaat herkennen en dat gaat uitdragen. Wat Ik van jullie vraag voor het nieuwe jaar is liefde voor jezelf!
Het betekent zoveel liefde in jezelf herkennen dat je beseft dat dit de grote verbinding is tussen jou en alles wat er om je heen is. Als je dit voelt, ben je één met de schepping en kan je ook zien dat je één bent met je medemens, en dat de ander diezelfde goddelijke vonk in zich heeft als jij. Die liefde voor jezelf komt voort uit het begrip dat je niet om kan vallen omdat je zo sterk staat en dat die kracht gebruikt wordt ten goede van jezelf en de wereld. De herkenning van je eigen middelpunt is de ander hierin weerspiegeld zien en dat betekent dat je plotseling veel sterker op de aarde staat. Je komt meer zelfverzekerd over omdat je weet dat ieder dat in zich heeft en dat het bij jou alleen maar aangeboord hoeft te worden en je staat al in je kracht. Het vinden van die eigen kracht is dus niet het ontkennen van de kracht in de ander, integendeel.
Als je dit doet, kom je energetisch op een hoger niveau en als iedereen dit doet, zal de hele mensheid verlicht zijn. Dit is verlichting: de totale acceptatie van jezelf en het zien van de verbondenheid van jou met de schepping en het herkennen van Mij in jezelf.”