Kerst 2016 Visualiseer de hemel op aarde

“Lieve mensen,

Jullie hebben het allen druk met het versieren van jullie huizen en het bedenken hoe je je familieleden en vrienden een zo prettig mogelijke kersttijd kan bezorgen. Het is belangrijk om in deze tijd je bewustzijn op een hoger plan te brengen. Weet dat jullie het allemaal goed doen en dat je in deze tijd je gedachten ook moet laten gaan over je zielsbewustzijn.
Ga de komende dagen even naar buiten, adem de frisse lucht in en vraag jezelf af: Wat heb ik in deze tijd voor mijn eigen ziel gedaan? Heb ik ook rustig gezeten en haar aandacht gegeven? Heb ik mij geconcentreerd op de hemelen en alle goede krachten die zich daarin bevinden en heb ik mij daarmee in gedachten verbonden? Het zijn je gedachten die je wereld creëren, lieve mens. Dus creëer voor deze tijd een opening in de hemelen waardoor ieder het schoons kan zien wat wij hier hebben. Weet dat jullie dit kunnen beleven en dat doe je door je bewust te zijn van onze aanwezigheid en te vertrouwen op je eigen kracht als goddelijk wezen. Laat de hemel neerdalen op de aarde. Visualiseer dit en maak het zo mooi als je kunt. Doe dit de komende dagen voor Kerst en neem dan de hele wereld mee in je visualisatie, wij doen de rest.
Voor ieder is er geluk en zegen voor het komende jaar.”