November 2016 – Verliezingen USA – Stuur liefde naar het volk

“Lieve lezer,

Maak je niet bezorgd over de verkiezingen die in Amerika plaatsvinden. Het gaat er niet om of het Hilary Clinton wordt of Donald Trump, maar of het Amerikaanse volk de komende jaren in evenwicht mag leven en dat evenwicht wordt niet bewerkstelligd door een van deze twee kandidaten. Wat Ik hiermee wil zeggen is dat jullie energie moeten sturen naar het Amerikaanse volk en zo hun intuïtie naar boven halen. Geef ze het licht waar zij om vragen. Zij weten dat het een heel zware tijd gaat worden. Een president kan hier wel het een en ander aan doen maar de grote impact van de huidige tijd staat buiten de invloedssfeer van zelfs de Amerikaanse president. Ik zie het voor het Amerikaanse volk de komende tijd heel moeilijk worden, maar er zijn ook lichtpuntjes. Als het donker wordt, wat ga je dan doen? Je steekt een lichtje aan. Dus als de tijden zwaar worden komen er altijd lichtpuntjes naar boven. Dat gaat nu ook gebeuren in Amerika. In deze zware tijd komen er allemaal mensen op voor elkaar en er komen mensen die prachtige dingen gaan doen. Voor anderen maar ook voor de aarde. Het is wel zaak dat de gevestigde orde die lichtpunten niet gaat uitdoven. Daarom moeten jullie je liefdevolle energie laten gaan naar al die mensen maar juist ook naar de mensen die in angst leven om hun comfortabele leventje te verliezen. Vooral naar het handjevol burgers wat aan de top staat van de wereld door de geldsystemen. Zij beheren en beheersen alle cash flow van de wereld. Dit handjevol mensen zorgt ervoor dat er zoveel armoede is. Stuur vooral je liefde en licht naar deze mensen. Als jullie dit allemaal doen, komt er een omwenteling en zullen zij eindelijk het geluk vinden wat zij dachten te vinden bij al hun miljoenen en macht over mensen. Probeer dus deze dagen elke dag even stil te staan bij het Amerikaanse volk en alle mensen die daar wonen. Ook de illegalen die het zo moeilijk hebben om hun kostje bij elkaar te rapen en dan ook nog eens geld naar huis moeten sturen. Wees bij al deze mensen, lieve kinderen en dan zal er een oplossing komen, bij welke president ook. Het ligt dus niet aan het kopstuk, maar aan de grote bewegingen van de samenleving en die enkelen die het geld in handen hebben.

In korte tijd gaat er een geweldige omwenteling plaatsvinden die mensenlevens gaat kosten. Dat is het begin van een nieuwe tijd. Jullie denken dat er oorlogsdreiging is en die is er ook, maar een derde wereldoorlog is nog niet aan de orde. Het is wel zeer onrustig overal en dat speelt zich af in tientallen lagen. De financiële laag is Mijn grootste zorg en Ik probeer die mensen zo aan te raken dat zij zien dat het geluk buiten de geldstroom ligt en dat de geldstroom een levensader is. Die levensader bereikt iedereen. Je kunt niet die ader proberen af te knijpen of om te leiden voor eigen gewin. De mens moet inzien dat geld iedereen moet bereiken wil het een vruchtbare uitwerking hebben op mens en natuur. De mens is het gelukkigst als hij zichzelf kent en ziet dat hij zijn eigen grootste weldoener is door anderen te helpen. Luxe is datgene wat je nodig hebt en niets meer. Ik geef elk mens dit in overvloed.
Ik geef jou de sleutel, lieve mens, om de deur van je eigen schatkamer te openen en daar alles te zien glinsteren wat van jou is en dat is liefde voor jezelf. Het besef een goddelijke kern te hebben is daar een voorbeeld van. Eigenliefde moet je hebben voordat je kunt gaan geven. Je kunt alles creëren als je je dienstbaar opstelt naar Mij toe. Laat Mij toe in je leven en je kent jezelf.”