September/oktober 2016 Terug naar binnen

“Lieve lezers,

Het is nu tijd voor jullie om je huis weer gezellig te maken en even te kijken of je niet een grote verandering wilt aanbrengen in je inrichting of de opbouw van je spullen. Voel of jij na alle energie van de zomer nog steeds past bij de manier waarop je je huis hebt ingericht. Zie dus de inrichting als iets bewegends. Dat wil niet zeggen dat je ieder seizoen nieuwe dingen moet kopen, maar probeer de spullen wel te zien als bewegende objecten. Zij bewegen dus mee met jouw energie. Het is een natuurlijk proces dat je soms dingen wegdoet en weer iets nieuws aanschaft. Soms ben je gewoon op iets uitgekeken. Het is goed om even te kijken hoeveel objecten je hebt die je nooit aanraakt. Wat er in je huis moet staan zijn spullen die je gebruikt, en dingen om het mooi te maken. Ook die moeten aangeraakt worden en deel zijn van het leven. Als je twijfelt over iets, haal het dan een poosje weg en kijk of je het mist.
Als je iets heel erg graag wilt hebben, vraag je dan af waarom. Als je omstandigheden het toelaten, koop het of stel je voor dat het er al is en kijk of het aan je verwachtingen voldoet. Meestal is het zo dat je de zaken die je heel erg graag wilt hebben, krijgt, op welke manier dan ook. Wees er zeker van dat het op je pad gaat komen maar het nu misschien nog niet de tijd is. Of als het maar niet wil lukken: waarom niet? Is er iets wat je moet veranderen in je energie, moet je het loslaten? Moet je blij zijn met wat je hebt en van daar uit ruimte creëren voor nieuwe dingen? Zo gaat het ook in je leven. Je huis weerspiegelt je leven. Als de energie stroomt in je huis, doet het dat ook in je leven.
Ga er de komende tijd van uit dat je altijd datgene krijgt wat goed is voor je en wat jou gelukkig doet zijn. Nu is het goed om je te concentreren op je werkelijke bezigheden. Wat zijn de belangrijkste dingen die je moet doen? Voer die uit en geef jezelf de tijd om je aan te passen aan de nieuwe energie die tot je komt. Ga komende tijd rustig verder en tegelijkertijd zie elke dag als een nieuwe belofte die voor jou de dingen invult die je zo graag wilt. Als je met die intentie de dag begint, zal hij veel blijer verlopen. Moeiteloos kom je dan bij je eigen kern terecht.”