Augustus 2016 – Klein ritueel om de aarde te zegenen

Lieve mensen,
Jullie gaan nu een tijd tegemoet waarin de instellingen van de aarde worden veranderd. Dat betekent dat er gebeurtenissen plaatsvinden die de aarde op een bepaald energieniveau brengen. Je kunt dit vergelijken met rillingen van het lichaam. Zo gebeuren er rampen zoals aardverschuivingen en aardbevingen. Dit zijn de stuiptrekkingen van de aarde om zichzelf in evenwicht te brengen door overal gelijksoortige energie te laten stromen en de blokkades op te heffen. Die worden gevormd door aanslagen en plaatsen waar groot leed wordt veroorzaakt. Dit kunnen ook plaatsen zijn waar de natuur geweld wordt aangedaan. Al deze plekken zijn eigenlijk zweren op het lichaam van de aarde en moeten worden bestreden met liefde en harmonie. Die harmonie komt als mensen aandacht besteden aan het welzijn van de aarde en alles wat daarop leeft en is. Het is nu zo dat vele mensen onbewust op aarde leven en zich alleen bewegen in hun eigen energetische cocon die vaak nauwer is dan wat mensen nodig hebben. Deze mensen hebben een soort tunnelvisie en bemoeien zich niet met het grotere geheel.

Wat ik van jullie wil vragen is of je de komende drie maanden elke dag een ogenblik wil stilstaan bij de aarde en haar liefde sturen. Dit kun je doen door een glas water te nemen en het te zegenen door je handen eromheen te leggen en een woord van liefde over het water uit te ademen. Dan ga je naar buiten en gooi je het glas water leeg. Over je plantjes of over de aarde zelf, het mag ook de stoep zijn als je geen natuur in de buurt hebt. Ook de stenen hebben liefde nodig. Als je op een flat woont gooi je het uit op de planten op je balkon of op het balkon zelf. Je mag het ook in een flesje doen en het beneden uitgooien. Denk niet dat het geen zin heeft. Als meer dan twintig mensen dit dagelijks doen, verandert er al iets aan de energie op aarde. Kun je nagaan hoe groot die kracht is. Maak er een ritueel van. Je mag het ook langer dan drie maanden doen want je zult merken dat je er zelf behoefte aan hebt. Je zult je meer verbonden voelen maar ook meer kracht krijgen door de uitwisseling. Als jij de aarde iets geeft, geeft zij meteen iets terug in de vorm van innerlijke kracht, zegen, energie, liefde of moed. Net wat jij die dag nodig hebt. Als iedereen dit zou doen, wordt de aarde op alle plekken weer vruchtbaar.

Maak je los van de oude patronen die jou naar beneden halen en geef jezelf de kracht om ze weg te duwen en er de emotionele lading af te halen. Als je vroeger altijd hebt gehoord dat je iets niet kon of dat je niet goed genoeg was, zet dit in een ballon, vul hem met licht en laat hem opstijgen naar het licht waar het zal worden getransformeerd. Jij hebt er dan geen last meer van. Elke keer weer laat je zo’n ballon op en je zult merken dat dit jou werkelijk lichter maakt. Maak je op voor mooie tijden ondanks alle ellende zoals invasies, aardbevingen, aanslagen en oorlogsdreiging. Al die zaken zijn uitingen van onvermogen en vervang die nieuwsflitsen door harmonie en licht te sturen naar de desbetreffende mensen en plaatsen. Één gedachte is al genoeg. Nooit opgeven te vertrouwen op goede afloop.”