Juli/Augustus 2019 Leef in liefde, rijkdom en materiële eenvoud

“Lieve allen,
Deze tijd is er een van grote uitersten en het was nog nooit zo moeilijk om de balans te bewaren, zowel in jezelf als in de maatschappij. De mensheid komt heel geleidelijk in een periode van bezinning en vernieuwing. Jullie helpen elkaar in het weten dat ieder van jullie het goede wil voor de aarde. Blijf je medemens vertrouwen en zie deze niet als de naamloze vijand die er voor zorgt dat de wereld zo is geworden.
De oorzaak van al deze moeilijkheden ligt op diverse plaatsen. De belangrijkste is dat jullie menselijke incarnatie nu op zijn diepst is. Vanaf 2012 wordt deze incarnatie weer omgedraaid en gaan jullie weer terug naar het licht. Dat duurt duizenden jaren, lieve mens, dus dit is pas het allereerste begin van jullie terugkeer.
Het gaat er nu om dat jullie gaan leven zoals Ik het bedoeld heb. En dat is in liefde, rijkdom en materiële eenvoud. Die rijkdom zul je voelen over het feit dat je alles hebt wat je nodig hebt; je hebt veel vrije tijd en je kunt je droombaan heel gemakkelijk bemachtigen. Dat is nu nog niet aan de orde, maar Ik vraag je om dit wel als ideaalbeeld te houden en tegelijkertijd ook het positieve van jouw huidige situatie in te gaan zien. Als je positief denkt, gebeuren er positieve zaken.
De vakanties lopen nu ten einde en het gewone leven begint weer. Probeer de vrijheid die je in de vakantie voelde, over te brengen op je dagelijkse bezigheden. Elk moment kan zo een geluksmoment zijn. Het geluksgevoel is heel belangrijk om jou op de been te houden. Je trillingsniveau blijft dan hoog en zo kom je veel evenwichtiger de dag door. Rusten tussentijds is belangrijk. Het hoeft niet zo lang, soms tien minuten, soms een half uurtje, maar zorg dat je een paar momenten inplant waarin je weer even contact kan maken met Mij.”