Juni 2019 – Versterk je band met God

“Lieve allen,
Met jullie heling ben Ik bezig. Wat hiervoor noodzakelijk is, is jullie lijntje naar Mij toe. Ik kan jullie te allen tijde bereiken en dat doe Ik elk moment van je leven door jou liefdesenergie in te blazen en je zo in leven te houden. Er is echter nog een vorm van hulp en dat is de hulp na een vraag van jullie. Jij reikt dan bewust uit naar Mij en vraagt om goddelijke begeleiding en leiding. Deze vraag geeft ons hier een extra impuls en weerspiegelt de liefde die wij aan jou geven. De verbinding tussen jou en Mij wordt dus versterkt door jouw keuze om die verbinding te bevestigen en te beleven. Het koord wat ons bindt wordt dan extra stevig zodat je er veel meer mee kan doen, zoals (uiteindelijk) uittreden zonder de connectie met je lichaam te verliezen. Het is dus ook een manier om spiritueel te groeien.
Ik vind het natuurlijk het mooiste als je de verbinding versterkt uit pure liefde voor Mij en Mijn heerscharen, maar je mag ook de wens uiten om spiritueel te groeien en je vaardigheden te trainen voor hogere energetische bewustwording.
Wees je er altijd van bewust dat liefde de basis en de voorwaarde hiervoor is. Dat is de motor van het universum, lieve mens, en als je dat in jezelf herkent, heb je eigenliefde. Dan weet je hoe het universum werkt. Ga hier de komende dagen eens enkele malen per dag op mediteren, zodat je de verbinding levendig houdt. Dit mag ook tijdens je bezigheden. Als je gaat slapen, vraag dan of onze connectie versterkt en gebruikt mag worden voor heling en verlichting.”