Juni 2022 – Elke goede gedachte telt

“Lieve mensen,

Klaarheldere berichten gaan tot jullie komen op verschillende manieren; blijf daar alert op. Nieuwe tijd is ophanden en grote verschuivingen dienen zich aan. Jullie inzicht is aan het groeien en jullie voelen de vibraties komen vanuit de toekomst. De sturing van Mijn wereld begint zichtbaar te worden, innerlijke veranderingsprocessen zien het daglicht en jullie komen steeds dichter bij het rustpunt waarop evenwicht bereikt is. Dit weet je als je stevig staat en het overzicht hebt over je leven.
Neem de komende tijd jezelf in acht, lieve mens: als je moe bent, neem rust, als je energie hebt, ga iets doen wat belangrijk is. Nieuwe levensomstandigheden halen jou uit je comfort zone, maar dat betekent wel dat je aan het groeien bent.
De komende tijd is beslissend voor de toekomst van de mensheid. Jullie besluit om bij jezelf te blijven en te doen wat volgens jou het beste is voor jezelf en de aarde, draagt bij tot de geluksgolf die de aarde overspoelt als zij gered wordt door het grote goed. De aarde staat op het kantelpunt en elke goede gedachte aan haar adres draagt bij aan haar redding. Jullie dankbaarheid en goede zorgen voor haar omgeving zijn hierin van groot belang. Het zijn de kleine gebaren die tellen: al ruim je maar een plastic zakje op van de straat, al help je maar iemand opstaan die gevallen is of spreek je vriendelijk tegen een dier als je het tegenkomt. Probeer elke dag zo’n gebaar te maken, lieve mens, de uitwerking zal enorm zijn. Als je niet in de gelegenheid bent om iets te doen, stuur dan een liefdevolle gedachte naar de aarde, je medemens, een dier of plant. Alles telt mee en legt gewicht in de schaal van het licht.”