Mei 2022 – Houd je energie hoog

“Lieve mensen,

Inzichten in de wereldsituatie beginnen te komen bij velen. De meeste van jullie die dit lezen, hebben die inzichten al en jullie beginnen je nu zorgen te maken over de dreigende situatie in de wereld. De beste manier waarop jij hier iets aan kan doen, is in balans blijven, geestelijk en lichamelijk. Door rustig te blijven houd je overzicht. Je grootste bezit is je zielsbewustzijn; ga daar elke dag naar toe en dat doe je door je hoog af te stemmen op jezelf en op Mij. Blijf hoog denken. Als je dat moeilijk vindt, kun je je afvragen: Wat zou Jezus doen op zo’n moment? Train dit bewustzijn bij jezelf, laat je niet opslokken door angst, wanhoop en twijfel maar blijf stralend staan als een god of een godin van het Licht. Je hebt de verantwoordelijkheid om je eigen licht te ontsluieren en het te laten stralen. Weet dat dit een vreugdevol proces is. Hoe hoger je komt, hoe mooier het leven is.
Ook fysiek dien je te blijven staan, lieve mens. Hier is een heel eenvoudige en snelle oefening om in de ochtend je energiesysteem open te zetten en maximaal ontvankelijk te zijn voor Mijn licht.”

Oefening van God
Houd je energie hoog

Ga even naar buiten en snuif de frisse lucht op

1 Strek je armen uit naar boven en leg je handpalmen tegen elkaar.
Maak dan 7x een cirkelbeweging met je armen van rechts naar links, en 7x de andere kant op. Voel dat je wervels uitgelijnd worden.

2 Open dan je handpalmen naar boven en ontvang Mijn liefde en licht dat als een waterval over je heen stroomt. Je armen mogen weer omlaag.

3 Strek dan je linkerbeen vooruit en beweeg je voet in een cirkel, 7x naar links en 7x naar rechts. Doe dat ook met je rechter been.

4 Dan kijk je naar boven en je rekt je helemaal uit naar achteren. Je handen mogen in je zij of in je rug. Ontvang het zonlicht in liefde.

5 Doe dan je handen in je zij en draai met je heupen 7 rondjes naar links en 7 naar rechts.

6 Breng dan je handpalmen naar elkaar en plaats die op je borst in de Namasté houding. Wees dankbaar voor alles en zet je kanaal naar Mij open. Zo blijft je energiekanaal (sushumna kanaal) verbonden met Mij en met de aarde. Rustig kun je dan je dag beginnen.