April 2022 – Vrijheid is een recht, geen geschenk

“Lieve mensen,
Jullie energie neemt weer iets toe door de vrijheden die er nu lijken te zijn, maar het grote gevaar lijkt onzichtbaar en dat is de geleidelijke, verderfelijke in vloed van de gewoonte. Jullie zien het als een feest om weer vrijheid te hebben, terwijl dit gewoon een bestaansrecht van jullie is. Blijf dus met je gedachten bij de tijd van vóór deze ontwikkelingen en onthoud hoe je je toen voelde. Vrijheid is een recht, geen geschenk.
Wat jullie het beste kunnen doen is zo veel mogelijk genieten van deze schijnbare vrijheid, maar in je achterhoofd alvast plannen maken om die te behouden en door te laten gaan in tijden dat er beperkingen komen. Dat kun je doen door je te organiseren in groepen en kennis te maken met andere groepen, zodat jullie contact kunnen houden en informatie kunnen uitwisselen.
Iedereen wil graag weten hoe lang dit nog duurt. Lieve mensen, dit kan Ik nog niet zeggen, maar denk aan enkele maanden dieptepunt en enkele jaren totaal. Dat is van nu af aan gerekend. Het is de bedoeling dat jullie deze tijd doorkomen in relatieve rust maar wel met een steeds indringender regelgeving. Weet dat je niet overal aan mee hoeft te doen om toch nog op te gaan in de massa zonder je hoofd boven het maaiveld uit te steken.
Klaarheldere energie van ons blijft op jullie neerdalen, hierdoor blijven jullie moed houden. Grote veranderingen gaan dit jaar nog komen, maar doe één stap tegelijk. Voorbereiding is alles en daardoor zul je die tijd veel beter doorkomen dan wanneer je niets wilt weten en je je niet informeert buiten de gevestigde media. Bereid je voor op een tijd waarin de rechten van mensen beperkt worden en het individu verplicht wordt om mee te gaan met de nieuwe wetten. Dat is schijn want je kunt er altijd onderuit. Houd die gedachte vast, lieve mens, en je zult sterk blijven staan met andere gelijkgestemden.”