Maart 2022 – Wees gelukkig met God

“Lieve mensen,
Jullie hebben geen vertrouwen meer in jullie leiders, maar je moet nog even onder hun bewind staan. De tijden van inzichten zijn gekomen en geven jullie twijfel over alles. Leer met die twijfel omgaan want er gaat nog meer gebeuren inzake de wereldpolitiek.
Als burger kun je nu niet veel uitrichten, de kaarten zijn al geschud.
Weet echter dat je alle macht hebt om je eigen leven vorm te geven en daardoor toch invloed uit te oefenen op het wereldtoneel. Blijf trouw aan je eigen waarden en houd je eigen heilige cirkel in de gaten. Die cirkel omgeeft je ziel, geest en lichaam, je dierbaren en je bezit, zoals huis en andere noodzakelijke dingen. Zorg dat het binnen die cirkel goed gaat en help anderen hun eigen cirkels te behouden.
Kleinschaligheid wordt de vorm van de toekomst en deze tijd is een training voor jou om je basis stevig neer te zetten met tegelijkertijd een blik op Mijn werelden. Die verbondenheid is de sleutel tot de toekomst, lieve mens. De leiders van nu realiseren zich nog niet dat ieder mens rechtstreeks verbonden is met Mij en dat deze combinatie onoverwinnelijk is.
Jouw opdracht voor de komende tijd is gelukkig te zijn met Mij, lieve mens.
Ik ben namelijk heel erg gelukkig met Jou en geef jou dit geluk in honderdvoud terug.”