Februari 2022 – Blijf staan en denk licht

“Lieve mensen,

Jullie hebben in alle delen van de wereld oorlog. Oorlog is gewapende strijd. Zie dus de dreiging van oorlog in de Oekraïne als een uitvloeisel daarvan. De stappen die Poetin nu heeft genomen zijn noodzakelijk voor het evenwicht op het wereldtoneel. Dat klinkt vreemd maar je zult het later begrijpen. Er komen nog meer dreigingen aan, maar waarom Ik dit zeg is om jou voor te bereiden zodat je niet in paniek raakt en je positieve houding wil opgeven.

Zie alles als een aaneenschakeling van gebeurtenissen om al het kwaad los te schudden van de aarde. Blijf de arendsblik houden, lieve mens, en vergeet je eigen rol niet. Blijf doen wat jij denkt dat goed is, je verbinden, liefde geven aan je omgeving, de natuur en vooral aan jezelf. Nu is de tijd dat je je spirituele training in praktijk brengt en ervoor gaat staan. Dit is jouw moment om op te staan en te blijven staan.

Jullie die dit nu lezen zijn de voorlopers op het energetisch toneel. Blijf aangesloten op die lichte energie en verbind je zo met elkaar op dat schitterende lichtveld wat over de aarde hangt en straks ervoor gaat zorgen dat de strijd wordt opgeheven. Blijf je bewust van dit veld en jouw verbinding, dit is belangrijker dan je baan.

Stuur ook lichtenergie en wijsheid naar de wereldleiders; zij bevinden zich in een heel moeilijke positie. Geniet ook van deze tijd want luchtigheid en lachen is de tegenhanger van strijd. Mooie tijden komen aan en jullie gaan dit zeker nog meemaken.

Al Mijn zegen en liefde voor jullie.”