Januari 2022 – Creëer je eigen toekomst en ga daar voor staan

“Lieve mensen,

Moeilijke tijden zijn nog niet voorbij, maar jullie innerlijk weten groeit met de dag. Blijf afstand nemen van de situatie en kijk naar het grote geheel. Wat zijn de lijnen die worden uitgestippeld door de politiek en wat zijn jouw eigen lijnen? Welke kant wil jij op? Verbind je met mensen die dezelfde kant op willen als jij en spreek regelmatig af om ervaringen te delen. Zorg dat je niet alleen in je huis zit zonder vrienden, bekenden of gelijkgestemden. Het is voor jou nu een uitdaging om uit te reiken naar anderen en bewust je richting te kiezen.
Het komt goed met de wereld, ga daar van uit. Probeer je wensen voor de wereld elke dag te uiten door een kort gebed of ritueel. Zo verbind je het grote veld van wijsheid hier met de materiële wereld. Hoe meer verbinding er komt, hoe sneller het gaat veranderen.
Bekijk deze tijd ook als een grote stap voorwaarts voor jezelf. Jij moet nu in je kracht gaan staan en durven uitspreken hoe jij erover denkt en wat jij wilt. Zo geef je je toekomst vorm en dat doe je samen met gelijkgestemden. Wees niet bang voor wat er kan gebeuren als jij je uitspreekt, doe het gewoon en je zult zien dat dit jou kracht geeft. Zo creëer je een mogelijkheid voor de toekomst, je opent een deur waar mensen doorheen kunnen gaan. Goede energie krijg je ervan, lieve mens en het zal jou de komende tijd sterken.
Vergeet niet dat wij hier aan het werk zijn voor jullie geluk en jullie licht brengen in donkere tijden.”