November-December 2021 – Beleef je goddelijke vonk

“Lieve mensen,

In de nieuwe tijd die komen gaat heb jij je zielskern heel erg nodig. Het is belangrijk dat je weet wat die is en hoe je daarmee in contact kunt komen. Je zielskern is je goddelijke vonk. Het is de afsplitsing van Mij, je meest heilige deel. Ieder mens heeft dezelfde godsvonk. Als je die leert kennen zul je merken dat hij steeds groter wordt. Hij zal een groter deel van je leven gaan vormen; je leven gaat dan synchroon lopen met het grote wiel van de kosmos. Dan wordt het leven geen strijd meer. Schijnbaar toevallig gebeuren er allerlei dingen die je net hebt gewenst of die net nodig zijn voor je leven op dat moment. Dan heb je het gevoel alsof er iedere dag een wonder gebeurt en dat is ook eigenlijk zo.

Hoe kun je nu die goddelijke vonk bereiken?  Dat is heel eenvoudig: door van jezelf te houden. Stuur eens een gedachte van liefde naar je eigen hart. Je zult in deze tijd heel veel goede wensen krijgen van vrienden, familie en bekenden. Stuur nu eens zo’n goede wens naar jezelf en volg waar die terechtkomt: in je zielskern, die zal zich dan uitbreiden. Hoe meer liefde je er in stopt, hoe groter het wordt en hoe meer het kan gaan stralen. Ga dus de komende tijd eens oefenen met die lieve wensen naar jezelf sturen. Weet dat je een goed mens bent en dat de fouten die je maakt er zijn om te leren en niet om je dagelijks mee bezig te houden. Het is een leermoment en dat moet je niet uitsmeren over je hele denkgeschiedenis. Heel jezelf en dat doe je door het licht van die godsvonk zo groot te maken als je maar wilt. Als je hiermee bezig bent, lijken je schaduwkanten veel minder groot dan wanneer je ze constant aandacht geeft.
Mijn wens voor jou, allerliefste mens, is dat jij Mij mag leren kennen door die godsvonk heen en dat je beseft dat wij één zijn. Als je dit onthoudt, kan jou niets overkomen. Alle zegen voor jou.”