November 2015 Check je doelen

Lieve lezer,

Neem deze maand even de tijd om je doelen te bekijken en om te zien of zij nog steeds beantwoorden aan je veranderende energieniveau. Ben je nog steeds bezig met hetzelfde te bereiken of zie je nu een groter patroon ontstaan? Misschien is het wel tijd om je doel bij te stellen in positieve zin. Kun je het breder maken? Dit zijn zaken die je nu kunt bekijken omdat de energie van de maand zich hier goed voor leent.

Ook je fundamentele trillingsniveau is omhoog aan het gaan. Dus je voelt als het goed is een stijgende lijn in je levenspatroon. Probeer dit daadwerkelijk te voelen en hieraan je kracht te ontlenen. Je levensdoel komt steeds dichterbij en twijfel er niet aan of je dit kunt bereiken. Ga ervan uit dat je nooit af kunt glijden als je bewust je doel voor ogen houdt. De energie waarmee je dit doet kan verschillend zijn. De een kiest voor materie, de ander voor geestelijke wijsheid. Dit is allemaal goed, hoewel Ik natuurlijk de voorkeur geef aan de weg van de geestelijke ontwikkeling. Daaraan voorafgaand moet echter een bepaalde materiële tevredenheid zitten, dus dat moet eerst in evenwicht zijn voordat je je kunt wijden aan je geestelijke hoedanigheden.

Maak je geen zorgen over de toestand van de wereld. De laatste tijd zie Ik steeds meer mensen die hier wanhopig onder zijn en niet meer verder kunnen. Dit is niet de bedoeling, lieve mens. Je moet je eigen leven in vreugde kunnen beleven en vanuit die vreugde de aarde en haar bewoners goede energie toesturen. Als je blijft wanhopen over de toestand van de wereld kun je haar niet veranderen en ga je voorbij aan je eigen levensdoel. Neem dus ook je plezierige momenten serieus, zij zijn essentieel voor je leven.

Ik heb hier alles nog steeds onder controle hoewel het lijkt alsof het uit de hand gelopen is. Het gaat allemaal volgens plan. Ik geef iedereen een glimp van dit grote plan en samen moeten jullie de stukjes van het grote mozaïek bijeen leggen om de waarheid te kunnen ontdekken.”