November 2022 – Elke daad van liefde telt

“Lieve mensen,

Op termijn wordt alles anders en zullen jullie een glimp opvangen van de wereld zoals die moet zijn en dat is dat alle schepselen in harmonie met elkaar samenleven en dat het leven een feest is voor ieder. Jouw aanwezigheid nu is van cruciaal belang voor het werkelijk worden van die mooie wereld, jullie zijn namelijk degenen die deze nu creëren en elke daad van liefde telt. Tegen de tijd dat die wereld er is, zijn jullie allen hier of kiezen jullie ervoor om opnieuw te incarneren om die pracht zelf te ervaren. Jullie zullen dan een plek voor in de rij krijgen, lieve mensen.
Het is de bedoeling dat ieder zich nu deze taak op aarde herinnert. Voor velen is het moeilijk om ergens voor te strijden en dan niet het eindresultaat te kunnen zien, maar ieder van jullie heeft dit gekozen wetende dat het zo zou zijn. Het wil niet zeggen dat er geen prachtige dingen klaarliggen voor jou in dit leven, lieve mens, en je zult hiervan volop genieten.
Dankzij jullie zal alles goedkomen en wij staan jullie bij in deze belangrijke taak. Volg in vreugde je levensopdracht en weet dat je niet alleen staat hierin.”