December 2022 – Ik wens je geluk

“Lieve mensen,

Jullie grote uitdaging nu is gelukkig te blijven in deze chaotische tijden. Het is nooit de bedoeling geweest om de schepping te laten lijden, om jullie mensen in het ongeluk te storten, om het grote geheel in alle facetten in gevaar te brengen.
Het is altijd Mijn bedoeling dat de schepping gelukzalig is en dat alle bewoners van deze schepping dit ook zijn.
Ik wil jullie nu graag in Mijn keuken laten kijken en dat is niet voor een nieuw kerstrecept, maar om jullie te laten zien wie Ik werkelijk Ben en dat is de hoogste energie in de kosmos en de grootste liefdebron die er is. Jullie zijn hier een onderdeel van. Stel je Mij voor als een wezen dat zo ongelooflijk groot, liefdevol, licht en mooi is dat dit je verbeelding eigenlijk te boven gaat. De vreugde die je ervaart als je Mij mag zien, zal nooit meer weggaan. Je kunt nu alvast een voorschot nemen op die vreugde en dat is door blij te zijn met jezelf, met het feit dat jij nu hier bent en zelf een lichtbron bent van enorme sterkte.
De vreugde van het bestaan op Aarde komt grotendeels uit het weten van de ziel dat dit bestaan tijdelijk is en dat je straks weer terug gaat naar je ware staat van stralend geluk en hoger bewustzijn. Probeer dus deze tijd zo mooi mogelijk te beleven en ervan te genieten, ook al zijn er moeilijke tijden. Hoe dan ook, dit is allemaal tijdelijk. Je krijgt hier een kans om jezelf enorm te verrijken met ervaringen en met de groeiende kennis van wie je werkelijk bent. Grotere vreugde is er niet als je weer hier komt en je hoort dat je het geweldig hebt gedaan.
Klaag niet teveel over het leven, lieve mens. Ik weet het, het is misschien niet zoals je het zou willen, maar jij kiest die dingen in het leven die bij jou passen en die jou gelukkig maken. Kies hoog, liefste mens; het grote goed van liefde voor jezelf en voor je medemens, dier, plant en de aarde is de hoogste keuze die je kunt maken. Dat betekent liefdevolle gedachten uitsturen en je leven zo inrichten dat je in bewustheid met alle bronnen omgaat.
Vier deze Kerst- en feestdagen, vier het licht in jezelf en in je dierbaren en in de Schepping. Liefste mens, weet dat Ik jou zo liefheb, daar heb je geen idee van. Ik wens jou al het moois in deze tijd toe. Je liefste God spreekt hier.”