Nieuwjaarsbericht 2023 – Jij zorgt voor de terugkeer van het Licht

“Lieve mensen,

Laat Mij beginnen met jullie een gezegend 2023 toe te wensen en jullie te verzekeren van Mijn begeleiding in alles wat je doet.
In je leven komen bepaalde periodes voor waarin je niet weet hoe je verder moet gaan. Dit is zo’n periode. Weet dat dit precies het goede moment is om je onzekerheid om te zetten in vertrouwen, in het weten dat jij alles bent wat je nu moet zijn om een glorieuze toekomst te beleven en die glorieuze toekomst ligt in elke dag die voor je ligt als je opstaat. Grote dingen kunnen alleen worden gedaan in dit weten.
Moed en vertrouwen gaan hand in hand, lieve mens en die geef Ik jou nu in beide handen. De mens is oneindig veel meer dan hij nu lijkt te zijn, probeer die onontgonnen gebieden binnenin jou eens aan te raken. Vraag of er een deur voor je geopend mag worden en je zult kunnen binnentreden in de schatkamer van je bewustzijn en wie weet wat voor moois je daar mag ervaren. Ga zitten, neem een kwartier en stem je af op je hart. Stel dan bovengenoemde vraag en wacht rustig af. Je intentie leidt je meditatie. Geef jezelf elke dag een kwartiertje voor deze oefening komende maand en dan zal je zien hoe je bewustzijn en horizon zich zullen verruimen.
Geniet van de terugkeer van het licht op aarde, lieve mens, jij zorgt daar nu voor.”