Februari 2023 – Denk hoog-energetisch

“Lieve mensen,

Het is nu tijd voor jullie om je energieniveau permanent hoog te houden en dat doe je door elke dag je aura te beschermen. Visualiseer een gouden, zilveren of diamanten laag, of een mooie kleur. Elke keer als je iets negatiefs meemaakt, denk dan aan de grens van je aura en laat het tot daar komen. Laat de informatie wel binnenkomen en leer ervan, maar de emotionele waarde stopt bij de grens van je aura. Zo blijf je in je eigen centrum.

Hoe ben je wakker geworden vanochtend? Was dat met een blij gevoel of had je een nare droom waarvan de resten nog nawerkten, of werd je met een schok wakker? Ga dit elke ochtend even na en spreek uit: ‘Ik bedank het Leven dat ik hier mag zijn en we gaan er een stralende dag van maken.’ Dan stap je bewust uit bed met deze positieve houding. Dit lijken eenvoudige handelingen, maar zij zorgen ervoor dat je stevig gegrond staat op de aarde en dat je niet zo makkelijk omver te krijgen bent.

Het is dus zaak om wat meer op een hoog-energetisch niveau te gaan denken. Op dat niveau kun je ook blijven uitreiken naar Mijn wereld. Houd in je achterhoofd  dat je altijd verbonden bent met Mijn wereld, je ware thuis. Weet dat er altijd een deeltje actief is in jou dat informatie ontvangt vanuit die hogere bronnen. Dus denk niet dat jij geen hoge informatie ontvangt, dat doet ieder mens elke dag. De vraag is alleen: Hoe bewust ben je je daarvan en wat doe je ermee?

Dit is de begintraining voor de nieuwe Mensheid, lieve lezer, en jij bent hier een voorloper van.

Alle zegen van Mij voor jou.”