November-December 2023 – Vind je innerlijke geluk

“Lieve mensen,

Geef jezelf de kracht die je anderen toewenst. Ik bedoel hiermee dat je in deze tijd sterk moet blijven staan. Hoe doe je dat? Breng je gedachten naar de kern van vrede en harmonie die ieder mens in zich heeft. Dikwijls word je eruit geslingerd en meegenomen naar allerlei plaatsen van wanhoop, onbegrip, ellende en verwardheid. Keer telkens terug naar die plek van heling, de warmte in jezelf. Dat doe je door een aanknopingspunt voor jezelf af te spreken, een symbool van licht. Dat kan een mooi landschap zijn, een schitterende diamant, een afbeelding van een engel. Iets wat jou gelukkig maakt. Dit symbool brengt jou terug naar je kern als je eraan denkt, lieve mens. Wakker dit licht elke keer aan. Je lichtje blijft branden, hoe dan ook. Het licht zal zegevieren. Je moet er wel voor zorgen dat je er zelf warm van wordt. Dit is het energetisch hoog blijven, niet uit jezelf geraken.
Zorg er ook voor dat je elke week iets leuks hebt om naar uit te kijken. Dat kunnen kleine dingen zijn: een kopje thee bij een vriend(in) of een kort ritje ergens naar toe. Zorg voor deze afleiding. Op deze manier blijf je in contact met de blijdschap van je ziel.
Ik zie jullie allen persoonlijk. Weet dat je geholpen wordt, ook al ziet de wereld er nog zo donker uit. Hulp is altijd in je nabijheid. We vragen jou om ons ook aan te roepen als je hulp nodig hebt. Je hoeft het niet alleen te doen en het is voor ons een kleine moeite. Dus lieve mens, ga deze wintertijd in met een warm hart en een stralende liefde voor jezelf en alles om je heen. Zegen zij met jou.”