September 2014 Blijf gecentreerd

Lieve lezer,

Maak je gereed voor een nieuwe periode in deze chaotische tijd. Jullie komen steeds dichterbij het eindpunt van de technotijd. Dat betekent dat de moeilijkheden over de hele wereld gaan toenemen. Wees dus niet verbaasd als je steeds weer geconfronteerd wordt met zaken waar je niet uit lijkt te komen. Het is allemaal deel van deze tijd en jouw aanwezigheid kan deze makkelijker doen verlopen. Als jij rustig blijft te midden van de chaos, zul je merken dat de orde terugkomt. Jij hebt namelijk die orde in je eigen lichaam, ziel en geest zitten. Ga er dus van uit dat je deze orde kunt uitstralen en als het ware voor je uit kunt laten lopen. Blijf je concentreren op je eigen licht en neem geen overhaaste beslissingen. Het is zo dat het huidige systeem dit van jou wil omdat je die beslissingen heel moeilijk kunt terugdraaien. Blijf dus gecentreerd staan waar je staat, ook met je mening en levensstijl. Laat je niet meeslepen in de maalstroom die gecreëerd wordt om de mens afhankelijk te maken van het systeem.
In het licht staan jullie allemaal en wij hebben hier alles in beeld. Het vertrouwen in jezelf en in ons is erg belangrijk. Houd dit vast ook al heb je het idee dat er geen goddelijke leiding meer is. Die blijft er altijd en jij als individu wordt ook gezien.
Probeer je geen zorgen te maken omdat je op die manier je energieniveau naar beneden haalt. Voor alles is een juist moment en je zult merken dat voor sommige problemen tijd nodig is om een oplossing te genereren. Er komen momenten dat alles opeens opgelost is zonder dat je daar heel veel moeite voor hebt gedaan. Je staat dan verbaasd over hoe makkelijk dit ging. Nieuwe inzichten komen altijd en vertrouw op je vermogen om die te herkennen!”