Augustus 2014 Denk anders: Het leven is perfect

Lieve lezer,

Wat Ik steeds zie is dat jullie je keuzes baseren op het oplossen van problemen. Hoe krijg ik meer geld, hoe komt mijn kind beter uit de verf op school enzovoort.
In deze maand zou ik jullie willen vragen om eens omgekeerd te gaan denken. Hiermee bedoel Ik dat je uitgaat van het feit dat je leven perfect is. Zie het leven als een volmaakte cirkel en alles wat daar in zit is precies zoals het moet zijn. Denk dan even niet aan al je problemen maar zie het grote geheel. Jouw leven verloopt volgens plan, dat kun je erbij denken. Het grote plan dat je vóór dit leven zelf hebt geschreven. Klaag rustig als het niet allemaal even goed gaat, maar blijf denken: ‘Ik leef volgens mijn grote plan’. Dan zet je jezelf energetisch op het juiste spoor.
Waarom is dit zo belangrijk, zul je je afvragen. Het is je sleutel tot het grote geluk. Zien je ogen niet hoe je leven moet zijn, je ziel weet het feilloos en probeert jou op die weg te houden. Als jij dus de intentie uitspreekt dat je dit wilt, gaat het leven dit voor je regelen en merk je dat het allemaal soepeler loopt. Je merkt dat je kansen krijgt waar je al langer op hebt gewacht en dat het er om je heen positiever uitziet.
Dit is wat je kunt doen met gedachtekracht, lieve mens, en dat is nog maar het begin. Probeer dit eerst eens uit, dan gaan wij later verder op dit pad.

Rustig is het nog niet in de wereld, maar ga ervan uit dat er vrede komt. Op elke plek waar oorlog heerst, stel je je voor dat er vrede is. Als je het moeilijk vindt, haal je je het gezicht voor de geest van iemand die je op televisie hebt gezien, een kind, een oud vrouwtje of een strijder en concentreer je je goede gedachten op die persoon en diens dorp. Ook de aarde op die plek heeft liefde nodig. Doe dit enkele malen deze maand (en verder als het kan) en de wereld zal er anders uitzien.
Jullie zijn een verlengstuk van ons en helpen mee de aarde terug te brengen naar het oorspronkelijke paradijs.”