September 2023 – Zie het geluk in alles

“Lieve mensen,

In onze gelederen gaat alle aandacht uit naar de ontwikkeling van het universum. Neem die term ook letterlijk; het is het teruggaan van de incarnatie naar de oorspronkelijke staat van zijn. Het is dus een enorm verlichtingsproces en het hele universum is daaraan onderhevig. Mijn intentie is dat ieder levend wezen en ieder stukje materie in groot geluk kunnen bestaan en dat alle negatieve invloeden die de incarnatie met zich mee heeft gebracht, worden geneutraliseerd. Ik ben hier zelf mee bezig, maar jullie, als onderdeel van Mij, zijn daar ook mee bezig. Dus alle bezielde wezens zijn bezig om de schepping lichter te maken en zo de paradijselijke toestand  weer uit te nodigen op aarde.

Zie jezelf als zo’n medeschepper, lieve mens, en dat begint bij je eigen leven. Als jij het geluk kunt aanraken in je leven, ben je aan het scheppen en zal dat geluk zich verspreiden. Sta niet teveel stil bij gedane zaken, richt je blik op je eigen toekomst en spreek elke dag uit wat je graag wilt en doe tenminste één handeling om dit te verwezenlijken. Je eigen geluk is de sleutel tot het geluk van de wereld. Ik hoef jullie niet te zeggen dat dit niet opgaat als je ongelimiteerd materie tot je wilt nemen, dat begrijpen jullie al lang. Je zult wel ongelimiteerd energie ontvangen.

Ik sta nu in jullie wereld met nieuwe ideeën om het tij van duisternis te keren. Het geluk zal jullie door de komende tijden heen helpen. Dus probeer in alles het geluk te blijven zien, in je dagelijkse handelingen, je maaltijden, je kopje thee en in je vreugde om anderen te helpen. Kleine handelingen hebben grote gevolgen. Je hoeft niets groots te doen om de wereld te redden, lieve mens, een blik van liefde is al voldoende.”