Augustus 2023 – Kom je zielsbewustzijn

“Lieve mensen,

De zomer neigt naar het einde en jullie zijn je aan het voorbereiden op het gewone leven wat weer gaat beginnen. Laat je niet ontmoedigen door de berichten van de overheid. Gebruik de kracht die je hebt opgedaan in de zomer en weet dat als jij je rust neemt tussendoor, je onoverwinnelijk bent. Die rust is namelijk belangrijk om te hergroeperen, om weer naar je ziel terug te keren die rechtstreeks met Mij verbonden is en met de waarheid.
Wat Ik jullie graag wil geven is een oefening om heel snel terug te keren naar je zielsbewustzijn:

 

Je gaat met je denken naar een prachtige afbeelding van een engel, of een natuurlandschap waar jij altijd zou willen vertoeven. Deze afbeelding adem je in zodat hij verankerd zit in je wezen. Plaats dan jezelf en dus je ziel in dat landschap of voor die engel die liefdevol naar je kijkt. Creëer dus een interactie met dat prachtige beeld.

Roep dan je ziel op door mentaal tegen jezelf te zeggen: ‘Ik verbind mij nu met mijn ziel en ik vraag haar om te spreken’.


Zo creëer je het podium voor je ziel om de waarheid te laten doorkomen. Je hoeft niet direct een antwoord te verwachten, als het komt is het mooi.

Dit is een manier om je hogere bewustzijnslaag te bereiken. Ga hiermee oefenen en voel het verschil. Inzicht over je hoedanigheid gaat komen.

Ik ben altijd bij jou, voel de gebundelde kracht van ons samen. Je bent veel meer dan je denkt te zijn.
Alle zegen voor jou, liefste mens.”