Juli 2023 – Help de machthebbers te veranderen

“Lieve mensen,

Ik heb het universum geschapen volgens bepaalde wetten en die blijven van kracht. Waar Ik nu verandering in ga brengen is de manier waarop die wetten worden toegepast door de mensheid. Prachtige resultaten van Mijn wetten zijn nog niet uitgekomen omdat de mensheid steeds maar weer in hetzelfde kringetje blijft ronddraaien en dat is de cirkel van de materie.
De grote wetten van het universum moeten doorgaan en wel op de manier waarop zij zijn bedoeld en dat is het grote geluk herstellen voor elk wezen op aarde. Die wens koesteren velen van jullie, maar de grote machthebbers zijn deze mening niet toegedaan. Hier komt verandering in en wel op een heel bijzondere manier. Ik help die machthebbers om hun zienswijze te veranderen. Als zij dit niet willen, vallen zij ten prooi aan de veranderingen die hoe dan ook gaan plaatsvinden.
Dus als je wilt helpen, stuur dan de wens de wereld in dat zij van zienswijze veranderen.
Dit is de eenvoudigste manier. Als zij niet willen, (een bepaald percentage zal weigeren te veranderen), komen zij ten val en dat is een zekerheid.
Houd dus deze woorden voor ogen als het moeilijk wordt.
Er komt dus een prachtige oplossing en ieder van jullie draagt hieraan bij door je positieve, liefdevolle denken en daden.”