Juni 2023 – Je staat van bewustzijn bepaalt je zienswijze

“Lieve mensen,

Waar alles goed gaat, zegt dit iets over de energetische toestand van de betrokkene. Anders gezegd: als jij in harmonie bent met het universum, gaat alles goed. Je voelt dit als je heel goed in je vel zit; dan lijkt het alsof de wereld er anders uitziet. Dat is ook zo omdat je in een andere bewustzijnsstaat bent. Het is dus de perceptie die beoordeelt of iets goed gaat of niet. Nu zul je zeggen: er zijn toch dingen die ons overkomen die niet goed zijn. Dat klopt. En toch is het zo dat als jij een hogere staat van bewustzijn bereikt, die scheiding tussen goed en kwaad anders wordt. Het wil niet zeggen dat er niet nog steeds goed en kwaad bestaat, maar je zult het anders tegemoet treden. Dat betekent het niet van onderaf maar van bovenaf bekijken. Dit zijn heel lastige zaken on te begrijpen, zeker omdat jullie nu in deze roerige tijden verkeren, en toch is dit iets om te onthouden voor een later tijdstip.
Hiermee valt ook samen het oordeel over anderen. Bedenk dat ieder mens dezelfde weg moet gaan en dat is die van onwetendheid naar eenheid met alles. Het maakt niet uit waar iemand staat op die weg. Zie je medemens als reisgenoot op een pad wat jullie allen zelf hebben gekozen. Met de een is de reis wat gemakkelijker dan met de ander, maar toch helpen jullie elkaar, ieder op zijn eigen wijze.
Geef niet op, er staan prachtige dingen te gebeuren en blijf daar ook in geloven, lieve mens. Blijf ook in Mij en Mijn heerscharen geloven want onze aanwezigheid is een zekerheid die nooit zal veranderen. Al Mijn zegen voor jullie.”