Mei 2023 – Elke gedachte is een schepping

“Lieve mensen,

Al het werk wat jullie aan jezelf hebben gedaan de afgelopen tijd is pure winst. Hiermee bedoel Ik dat iedere positieve gedachte over jezelf, anderen, de wereld en het leven bijdraagt aan het grote glinsterende veld van licht dat de aarde omgeeft en doordringt.
Maak je niet te veel zorgen over de toekomst maar leef bewust. Sta jezelf toe ten volle te genieten van datgene wat jou gegeven wordt. Leef in vreugde, lieve mens, ongeacht de gebeurtenissen in je leven. Probeer energetisch te leven en dat is dat je beseft dat iedere gedachte een schepping is. Wat wil jij scheppen in je leven?
Wees ook niet bang voor de paar donkere gedachten die in je opkomen. Blijf jezelf in liefde zien en zeg Stop! en denk dan een andere kant op, haal jezelf er niet om naar beneden. Stel voor jezelf een gedachte in, een standaard beeld, waar jij blij van wordt. Dat kan zijn een vakantieherinnering, een prachtig landschap of, een afbeelding van een engel. Als je eens dreigt somber te worden, denk dan aan dat beeld en dat wordt jouw handvat om weer op je hoge energieniveau te komen. Dit is gedachtetraining, lieve mens, en ieder moet weer beseffen dat hij de kracht heeft om zijn leven vorm te geven door middel van gedachten. Als je dit enkele maanden toepast, zul je veel positiever en steviger in het leven staan. Jouw wereld komt zo dichterbij de Mijne en als deze versmelten, zie je het Paradijs op aarde verschijnen.”