Juni 2018 – Train je gedachten

Lieve mens,

Je bewustzijn moet gericht zijn op de hogere laag van de eeuwigheid. Blijf je bewust van het feit dat je een goddelijk wezen bent en probeer je aardse leven hierop af te stemmen.
Noem iets in je leven wat je heel graag wilt ontwikkelen en kijk of dit bijdraagt aan het goed voor de wereld.  Dat doe je door je elke keer af te vragen: Is deze beslissing goed voor mij en voor de wereld? Het lijkt omslachtig, maar het zal een tweede natuur worden. Laat je niet naar beneden halen door de gedachte dat je aanwezigheid op aarde alleen maar moeilijkheden brengt voor het milieu. Probeer zoveel mogelijk te doen wat in jouw mogelijkheid ligt. Je aandacht voor de aarde is belangrijk, dus heb haar lief en denk met genegenheid aan haar.

Je ziet dat het nieuwe leven zich grotendeels richt op de innerlijke processen van de mens. Hoe lopen je gedachten, zijn zij positief naar jezelf en naar de wereld? Dit is de trainingsmethode van de komende eeuwen en jij mag hier een begin mee maken. Het is niet voor niets dat jij bent gekozen om dit te beoefenen. Niets is voor niets, elke goede daad telt.
Genieten van je leven is ook zo’n goede daad. Nooit in paniek raken over de toestand van de wereld. Als je positieve gedachten blijft sturen zal dit veel meer helpen dan machteloosheid en onvrede met de besluitvorming. Houd vast aan je eigen gedachtekracht, lieve mens, dan zal de wereld daar beter van worden.”