Maart/april/mei 2018 Genezende meditatie voor de aarde

Lieve mensen,

“Jullie hebben de afgelopen tijd een rommelige periode achter de rug en dit is nog niet helemaal ten einde. De aarde roert zich op alle fronten en zij moet nu gesteund worden. Ik zou jullie willen vragen om je aandacht te geven aan de aarde en haar liefde toe te sturen. De aarde heeft dit zeer hard nodig omdat zij in nood verkeert. Zij krijgt de komende dagen als het ware koortsrillingen. Vandaar dat er vulkanen op uitbarsten staan en de grond constant aan het trillen is.
Probeer haar met je gedachten te magnetiseren, reiki te geven of op je eigen manier energie te geven. Je kunt ook een paar punten in gedachten nemen, verbind die punten met elkaar en maak zo een lijn of een vlak waar jouw steun en liefde naar toe gaat. Dat mag in je eigen dorp zijn, maar het kan ook een groot gebied op de wereld zijn. Dat maakt niet uit. Concentreer je op dat gebied en vul het vlak in met liefde. Je kunt er een kleur of een substantie aan toevoegen, bijvoorbeeld iets glinsterends of schitterends. Dat helpt je om je te concentreren en om de liefde gelijk te verdelen over het hele gebied.
Je kunt je ook voorstellen dat je het gebied met je handen omvat en langzaam de energie uitstrijkt, dus de goede energie langzaam verdelen over haar oppervlak.
Deze hulp komt al deze gebieden enorm ten goede, vooral als jullie dit samen doen, lieve mensen. Ik vraag jullie dus om de komende tijd even de aandacht aan de aarde te wijden want zij heeft heilige grond.“

Graag roepen wij de mensen die hier aan mee willen doen op, om elke vrijdag om 21.00 hier tien minuten voor te gaan zitten. Dit gedurende de maanden mei en juni 2018.

Natuurlijk mag je dit zelf iedere dag doen en stuur het door als je wilt!”