April 2021 – Meditatie oefening ter bescherming tegen straling

“Lieve mensen,

De straling die wordt uitgezonden door de apparatuur van de mobiele telefonie en andere door de mens gemaakte zenders heeft een veel hogere frequentie dan die waarop de mens en de wereld functioneren. Je kunt het door je hele lichaam voelen, het is alsof je lichaam onder stroom staat.

Wat Ik jullie graag wil geven is een oefening om met hoogfrequente straling zoals 5G om te gaan en deze deels te neutraliseren op energetisch gebied. Het zal een minuut of tien in beslag nemen. Spreek het desnoods voor jezelf in als meditatie. Er staat een ingesproken versie op deze website bij Meditaties.

1 Ga zitten, neem je tijd en voel de energie door je lichaam stromen. Je kan een tinteling voelen in je handen en op je lichaam. Ook is het mogelijk dat je een pieptoon hoort in je oren, dat is het geluid van je energiebanen.

Zit je er ontspannen bij? Ga dan een stapje hoger en ga eens in je energieveld, je aura zitten.  Hoe voelt het buiten je lichaam? Kun je voelen wat jij uitstraalt op 40 cm afstand, of 80? Je mag hierbij ook je hand gebruiken, reik dan uit naar 40 of 80 cm met je hand en doe net alsof je een ballon vasthoudt tussen je lichaam en je hand.

2 Ga dan met je aandacht naar je hart en je zonnevlecht, je vierde en derde chakra’s. De liefde en de menselijke wil werken zo samen om een krachtig veld te genereren. Visualiseer dat je 3e en 4e chakra’s samen een wervelende zon creëren, die zich gaat uitbreiden tot je hele romp.

Die energie stroomt ook in je aura waardoor de achterkant van het lichaam ook wordt beschermd. Voel de kracht van het licht je omhullen.

3 Dan vraag ik je nu met je aandacht naar je voeten te gaan en in het bijzonder naar het gebied net onder de bal van je voetzool. Dus bijna in het midden van je voet. Daar zitten je voetchakra’s en komt de aarde-energie je lichaam binnen en kun je communiceren met de aarde. De kracht die van jou terugstroomt naar de aarde is er een van liefde en dankbaarheid. Zo krijg je een circulatie. Eigenlijk is je lichaam een verlengde, een instrument van Moeder Aarde. Zij geeft jou de levenskracht in je lichaam waardoor je kan leven en je kan oriënteren, elk moment van je leven. Die magnetische kracht wordt ook opgevangen door de rode bloedlichaampjes die ijzer bevatten en op die manier je lichaam een bepaalde lading geven.
Voel nu die aardmagnetische kracht, die oertrilling, binnenstromen.

4 Blijf je concentreren op je voeten en laat die oertrilling die vanuit de aarde omhoog stroomt  zich verbinden met de wervelende zon van je hart en zonnevlecht. Dit wordt een enorme spiraal, een vortex van energie. Die begint eerst langzaam te trillen en wordt steeds krachtiger. Zeg bewust: Ik zet nu deze verbinding aan! Je wordt een zendstation van aarde-energie. Het wordt dan een uitlopende spiraal, de omvang van de spiraal begint klein en wordt groter. Die staat nu aan en is aan het zenden. Je kunt dit voelen.

Wees niet verbaasd als die spiralende energie de ene dag de ene kant op trilt en de andere dag de andere kant. De reden daarvoor is dat er verschillende krachten plaatsvinden in de aarde, in jezelf en in de kosmos. Daar stemt het lichaam zich automatisch op af.

5 Ga dan met je aandacht naar je hoofd en voel de ruimte tussen je oren.
Voel dan de ruimte tussen je zesde chakra en je achterhoofd.
Het kruispunt van die twee is het krachtpunt van je hoofd. Het uit zich door je derde oog heen, je zesde chakra. Voel nu dit krachtpunt.
Maak het dan tot een krachtveld wat je hele hoofd omvat als een wolk. Je mag het ook visualiseren als een violette wolk of een violet vuur.

6 Verbind dan de aardmagnetische kracht uit je voeten, via de vortex met je zesde chakra. Alles vermengt zich met elkaar en stroomt door je lichaam en door je aura naar buiten.

Je bent dus nu goed geaard en hebt je drie krachtsystemen gebruikt.

7 Nu ga je de verbinding met de hoogste krachten maken. Dat doe je door je het zilveren koord voor te stellen wat zich vanuit je zevende chakra, je kruin, uitstrekt tot in de hemelen. Hier komen het vertrouwen en de hemelse liefde nu je energiesysteem binnen. Voel dit nu binnenstromen, als laatste toevoeging aan jouw stralingskracht.
Dan zeg je tegen jezelf: Ik zet nu mijn intuïtieve kracht aan voor mijzelf, de aarde en alle schepselen!
Deze mix gaat ook de aarde in zodat zij ook wat meekrijgt van jouw bescherming.

Nu heb je dus een aura vol met krachtige, harmonische straling.
Blijf even zitten om deze kracht te voelen.

Oefen dit en je zult resultaat voelen als de 5G-straling actief wordt. Het zal niet zo zijn dat die straling jou niet bereikt, je kunt je dus nog steeds onder stroom voelen staan, maar de schade die het kan doen wordt op deze manier beperkt.

Doe deze oefening tweemaal per dag, eenmaal als je opstaat een eenmaal als je gaat slapen.”