April/Mei 2015 Beperk jezelf niet tot de alledaagse realiteit

Lieve lezer,

Ik heb jullie hier in beeld en zie dat je energiepatroon opklaart. Je vraagt je af hoe dit bij iedereen die dit leest tegelijkertijd waarheid kan zijn. Bedenk dat jullie allen geleid en beïnvloed worden door het grote energieveld dat om de aarde heen ligt. Zo kan Ik iedereen tegelijk liefde en energie geven. Probeer deze begrippen te visualiseren in plaats van met je hoofd te begrijpen. Denk in beelden en vergeet de aardse wetten zoals jullie die op school hebben geleerd. Daar leer je dat je niet terug kunt gaan in de tijd. Dat je niet op twee plaatsen tegelijk kunt zijn. Dat je een vervoermiddel nodig hebt om je te verplaatsen. Dat sprookjes niet bestaan.
Lieve mens, het is tijd voor een verandering in je bewustzijn. Alles is mogelijk!
Rijkdom van het ene moment op het andere. Plotselinge genezing. Ontmoeting met overleden dierbaren of met de elfenwereld.
Beperk jezelf niet tot de alledaagse realiteit. Als je het moeilijk vindt, koop een sprookjesboek, lees fantasy of science fiction. Ga naar het museum en kijk naar kunst. Strek je bewustzijn tot de uiterste grenzen van de kosmos en besef dat diezelfde ruimte in jouzelf zit. Jij bent ook grenzeloos. Er zijn geen grenzen aan je kunnen!
Neem je eigen ruimte in. Als je ergens staat, wees je dan ook bewust van die plek en weet dat jij die plek eer aan doet door er te staan. Dat is eigenliefde. Dan besef je dat je een verlengstuk bent van Mij en een noodzakelijk deel uitmaakt van de kosmos.
Niemand is zomaar op aarde. Niemand is overbodig, ook al zit je in een depressie en doe je niets nuttigs in je eigen ogen. Vertrouw op het feit dat je bent waar je moet zijn. Geen mens kan de goddelijke orde geheel begrijpen. Laat het oordelen over jezelf en anderen aan Mij over en leef met overgave.”