Juni 2015 Maak schoon schip in je hoofd tijdens vakantie

Lieve lezer,

Juni is de maand van het licht, de langste dag en de grootste gemanifesteerde kracht in de natuur. Alles groeit snel uit om zoveel mogelijk gebruik te maken van het licht. Jullie worden er onbewust door beïnvloed en de daadkracht in deze maand neemt toe. Dat loopt ongeveer tot augustus, dan blijft het even constant, om dan geleidelijk weer af te nemen.

De voorjaarsmoeheid is weg en je wilt alles nu in gang zetten wat je in de winter hebt bedacht.
Zet je bezorgdheid over de wereld om in het weten dat jij een verschil maakt door er te zijn. Alleen maar te zijn. Je goede daden komen hier nog bij. Zo kun je je eigen lichtkracht versterken.
Als je in de zon zit, laat dan bewust het licht toe in je cellen.

Je ziet dat de oplossing voor alles zich in je bewustzijn bevindt. Hoe bewust je leeft, wat je denkt en vooral niet denkt. Maak in de komende vakantieperiode tijd om je gedachten te ordenen. Wat kan er weg: herinneringen aan ruzies, onenigheid, kleine strubbelingen op je werk. Gooi al deze gedachten bewust weg, lieve mens. De geest moet net zo goed worden opgeruimd als je huis.
Hetzelfde geldt voor schuldgevoel. Als je spijt hebt van bepaalde dingen, spreek het uit in jezelf en laat het gaan. Je komt steeds verder op het gebied van energiebeheersing en controle over je gedachten is daar een eerste vereiste voor. Probeer eens aan een veld met zonnebloemen te denken in plaats van oude moeizame gesprekken terug te halen. Je zult zien dat het werkt. Rust in je geest is het begin van je vakantie.”